GOTOVO JE! Još jedan igrač NAPUSTIO Zvezdu!

Autor:

Sport

18.07.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se zna gde nastavlja karijeru.

GOTOVO JE! Još jedan igrač NAPUSTIO Zvezdu!

Foto: Republika.rs

Delije

Fudbalski klub Vojvodina je postao bogatiji za jedno novo pojačanje, a to je Lazar Nikolić.

Nakon sporazumnog raskida ugovora sa Crvenom zvezdom, defanzivac je odlučio da ne menja ligu već da se pridruži Novosađanima u novoj sezoni. Ovaj transfer predstavlja značajan korak za mladog fudbalera, a takođe nastavlja odličnu saradnju oba kluba, koja traje decenijama unazad.

Nakon što je Partizan kupio Milana Lazarevića od novosadske "stare dame", Vojvodina je ekspresno reagovala dovođenjem beka Lazara Nikolića. Ovaj potez je pokazao da klub sa "Karađorđa" ima visoke ambicije pred start Superlige Srbije.

Foto: Starsport

Lazar Nikolić

Lazar Nikolić nije bio u planovima trenera Zvezde Vladana Milojevića, koji ga je uz Uroša Kabića i Viktora Radojevića, precrtao sa liste igrača na koje računa u novoj sezoni. Zato je sporazumni raskid ugovora bio logičan korak za obe strane. Posle završetka priprema, administrativne formalnosti su okončane i defanzivac je sada spreman da započne novu fudbalsku avanturu u dresu Vojvodine.

S obzirom na prisustvo Ognjena Mimovića i Srđana Mijailovića koji mogu da odgovore zahtevima na poziciji desnog beka, Nikolić je doneo logičnu odluku da napusti Marakanu, jer ne bi imao dovoljnu minutažu. Umesto da insistira na ostanku bez realnih šansi za igru, Lazar je rešio da potraži nove izazove i priliku da "oživi karijeru" u Vojvodini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading