BIĆE IZNENAĐNJA ZA SVE: KSS poziva sve navijače da dođu na druženje sa reprezentativcima!

Autor:

Sport

18.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest.

BIĆE IZNENAĐNJA ZA SVE: KSS poziva sve navijače da dođu na druženje sa reprezentativcima!

Foto: X/KSS

Ženska, muška i 3x3 reprezentacija Srbije su spremne da brane boje naše zemlje na predstojećim Olimpijskim igrama. Uoči utakmica protiv Nigerije i Japana, pozivamo sve navijače da dođu ispred Beogradske arene i požele sreću našim devojkama i momcima. Očekuje ih druženje i brojna iznenađenja u saradnji sa partnerima Olimpijskog komiteta Srbije i Košarkaškog saveza Srbije.

 

 

Naša ženska košarkaška reprezentacija je spremna da se suprotstavi jakim protivnicima na Olimpijadi. Pod vođstvom iskusnog stručnjaka, ova ekipa donosi kombinaciju mladosti i iskustva na teren. Sa mnogo talenta i predanog rada, naše devojke su spremne da pokažu svoje umeće i hrabro se bore za uspeh.

Muška košarkaška reprezentacija Srbije ima visoke ambicije na predstojećim Olimpijskim igrama. Sa nekoliko vrhunskih igrača koji su se dokazali na najvećim svetskim takmičenjima, ova ekipa je spremna da se suprotstavi najjačim timovima sveta. Očekuje se da će naši momci pružiti sjajne partije i boriti se za odličje.

Srbija je poznata po sjajnim 3x3 košarkaškim timovima, a reprezentacija u ovoj disciplini nije izuzetak. Sa brzim tempom igre, taktičkom inteligencijom i izuzetnom veštinom, naši 3x3 košarkaši su spremni da se takmiče sa najboljima na svetu. Očekuje se da će pružiti uzbudljive nastupe na Olimpijadi i boriti se za visok plasman.

Očekuje se da će navijači sa nestrpljenjem iščekivati nastupe naših reprezentacija na Olimpijskim igrama, a podrška koju pružamo njima će biti od velikog značaja u ostvarivanju njihovih sportskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading