PEŠIĆ DOBIO PONUDU DA PREUZME EVROLIGAŠA! Selektor Srbije: "Čekam poziv..."

Autor:

Sport

18.07.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak na ceni.

PEŠIĆ DOBIO PONUDU DA PREUZME EVROLIGAŠA! Selektor Srbije: "Čekam poziv..."

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nemački mediji prenose da je selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, dobio ponudu da preuzme ulogu trenera minhenskog Bajerna.

Prema informacijama iz uglednog lista "Bild", Pešić je glavni kandidat za preuzimanje ovog tima nakon neočekivanog rastanka sa prethodnim trenerom.

Iako je njegov sin Marko već angažovan u Bajernu kao generalni direktor, selektor "orlova" još uvek nije potvrdio svoj dolazak, ali nije isključio mogućnost preuzimanja ovog izazova.

Foto: Starsport

Marko Pešić još nije kontaktirao oca

- Nisam još za penziju. Dosad tokom karijere sam uvek pravio planove u okviru četvorogodišnjeg olimpijskog ciklusa. Videćemo… Spreman sam i čekam Markov poziv, ali on još uvek okleva - poručio je Pešić za "Bild".

Svetislav Pešić je već radio u minhenskom Bajernu od 2012. do 2016. godine, a sada postoji mogućnost da se vrati na ovo mesto kao glavni trener. Njegovo iskustvo i znanje mogli bi biti od velike koristi za ovaj tim, a Pešić je istakao da još uvek nije spreman za penziju, što ukazuje na to da bi mogao da prihvati novi izazov.

Pešićeva moguća saradnja sa Bajernom neće biti pokrenuta u narednih mesec dana zbog predstojećih Olimpijskih igara u Parizu. Košarkaška reprezentacija Srbije, koju predvodi trofejni stručnjak, takmičiće se u Grupi C, zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i Portorikom, a očekuje se da će popularni Kari biti fokusiran na ovaj izazov pre nego što razmotri ponudu minhenskog giganta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading