DIREKTOR "ORLOVA" O ODLUCI TADIĆA! "Pamtićemo ONAJ centaršut u..."

Autor:

Sport

18.07.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten srpske selekcije završio reprezentativnu karijeru.

DIREKTOR "ORLOVA" O ODLUCI TADIĆA! "Pamtićemo ONAJ centaršut u..."

Foto: FSS

Nakon što je Dušan Tadić objavio svoju odluku o povlačenju iz nacionalnog tima, ova vest je izazvala veliku pažnju u celoj Srbiji.

Selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi je uputio poruku sada već bivšem kapitenu našeg nacionalnog tima, ističući značaj njegovog doprinosa reprezentaciji. Takođe, direktor A tima srpske reprezentacije, Stevan Dika Stojanović se oglasio povodom odluke veziste Fenerbahčea.

- Naša saradnja na relaciji direktor-kapiten je uvek bila na najvišem mogućem nivou, bazirana na iskrenosti i uzajamnom poštovanju. Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu reprezentaciju. Dobro ga poznajem i mogu da potvrdim da mu je asistencija uvek bila draža od gola - rekao je Stojanović i nastavio:

Foto: Profimedia

Dušan Tadić

Pamtićemo onaj centaršut ka Mitroviću u Lisabonu koji je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, ali i sve druge poteze kojima je doprinosio uspesima reprezentacije. Nadam se da će nam i dalje biti na raspolaganju u jednoj novoj ulozi, jer svaki savet i sugestija jednog takvog profesionalca, može da bude od velike pomoći mladim igračima sa kojima selektor Stojković planira da osveži nacionalni tim - istakao je direktor reprezentacije Srbije, Stevan Stojanović.

Podsetimo, Srbija je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj zauzela poslednje mesto u Grupi C, u konkurenciji Engleske, Slovenije i Danske.

Zbog nesuglasica tokom šampionata Starog kontinenta sa selektorom Stojkovićem, kapiten srpskog tima odlučio je da se oprosti od reprezentacije, što je potvrdio u zvaničnom saopštenju za javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading