STANOJEVIĆ PRED SUPERLIGU: Imamo jasnu sliku ko će sutra početi, ko će ući

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

18.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne komentarišem uspešne ljude.

STANOJEVIĆ PRED SUPERLIGU: Imamo jasnu sliku ko će sutra početi, ko će ući

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana otvaraju novu sezonu Superlige na svom terenu, ali će zbog sulude situacije u srpskom fudbalu da budu gosti Napretku u Humskoj u petak od 21.00.

Danas je održana konferencija za novinare FK Partizana, ali na malo drugačiji način. Aleksandar Stanojevoć je odgovarao na pitanja koja su poslata putem mejla, od strane svih portala Srbije.

Prvo pitanje na koje je Stanojević odgovorio, glasilo je "Da li već sad imate u glavi koja dva igraća bi mogli da budu bonusi za ovaj meč?".

- Imamo jasnu sliku ko će sutra početi, ko će ući. Imamo jasnu sliku, plan i razradu utakmice. Ne znam, eto, još nisam siguran kako ćemo izgledati. Videćemo… Nismo bili svi zajedno, kasnimo u nekim stvarima. Nadam se da ćemo izgledati onako kako smo zamislili. Znam šta hoćemo, ali kako ćemo izgledati, ne znam. Nismo imali dovoljan broj treninga da se sinhronizujemo. Zahid je radio slabijim intenzitetom – izjavio je Stanojević.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

 

 

Prvi rival Napredak dobro je skautiran, a o prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kijevskog Dinama Stanojević ne razmišlja.

Poštujemo Napredak. Svako ima svoju motivaciju. Imamo ozbiljnog trenera preko puta i Napredak koji igra dobar fudbal. Teško je, ali gledali smo sve utakmice Napretka. Skautirali smo ih. Spremili smo se ozbiljno, prikupili smo informacije. Ne razmišljam kao trener o Dinamu, posvećen sam ovome. Ima u stručnom štabu ko se bavi samo Kijevom. Ja sam fokusiran samo za Napredak. 

Upravo je tema bonusa bila aktuelna u minulim danima i nedeljama. Stanojević je tvrdio da je odluka o dva bonus igrača doneta protivpravno i u interesu Crvene zvezde. Odgovorio mu je legendarni as crveno-belih Dragiša Binić, ali strateg “parnog valjka” nije želeo da produbljuje polemiku.

Ne polemišem, ne odgovaram. Ne komentarišem. Pogotovo ne ljude koji su bili uspešni u fudbalu. Rekao sam šta sam imao.

Vratio se iskusni trener drugi put u Humsku, ali nema neki poseban osećaj.

Nemam neki osećaj sada jer se vraćam posle samo dve godine. Ne znam kako će biti kad izađem na teren. Kao da nisam ni odlazio. Ako jug bude pun, to je za nas velika stvar. Nadamo se da će to značiti igračima. Nadamo se pozitivnoj energiji. 

Iskusni Bibars Natho neće imati mesto u startnoj postavi, ali trener o Izraelcu ima samo reči hvale.

– Pričao sam sa Nathom, svi mu redukujemo minutažu, a on se posle izbori. Nije u planu za prvih 11, zavisi sve od njega. On je veliki profesionalac, ne propušta nijedan trening, uvek radi 100 odsto. Zadovoljan sam da imamo takvog profesionalca i takvu ličnost u ekipi – zaključio je Stanojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading