AUU, KAKAV PAD NADALA: Publika zanemela (FOTO)

Autor:

Sport

18.07.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom, nije bila ozbiljnija povreda.

AUU, KAKAV PAD NADALA: Publika zanemela (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je nezgodan pad tokom meča protiv Kamerona Norija u osmini finala turnira u Baštadu. "Bik sa Majorke" je izgubio prvi gem drugog seta na servis rivala, a u poslednjem poenu doživeo je nezgodan pad. "Kralj šljake" je pri pokušaju da vrati jednu lopticu loše proklizao, noga mu je zapela zbog čega je izgubio ravnotežu i svom snagom udario leđima o šljaku. Usledio je dolazak doktora, koji su mu proverili ruku i očistili ranu, pa je Nadal nakon kraće pauze nastavio meč.

Rafael Nadal, često nazivan "Kralj šljake" zbog svoje dominacije na tom tipu podloge, doživeo je nezgodan incident na turniru u Baštadu. Iako je uspeo da se oporavi i nastavi meč, ovaj nezgodan pad sigurno je uzdrmao njegovu igru i koncentraciju.

 

 


Na svu sreću, Nadal nije pretrpeo ozbiljnije povrede, ali njegov pad definitivno je bio nešto što je privuklo pažnju publike i medija. Nadal je poznat po svojoj izuzetnoj izdržljivosti i borbenom duhu na terenu, pa nije iznenađenje što je odlučio da nastavi meč uprkos nezgodnom padu.

Ovo nije prvi put da je Rafael Nadal imao nezgodan pad na terenu, ali svaki put kada se to dogodi, publika i ljubitelji tenisa širom sveta brinu za zdravlje ovog izuzetnog sportiste. Nadalov mentalni i fizički sklop mu omogućavaju da se oporavi od ovakvih situacija i nastavi da pruža vrhunske teniske performanse.

Ne sumnjamo da će Rafael Nadal nastaviti da oduševljava svojom igrom i da će se uskoro oporaviti od ovog nezgodnog incidenta na turniru u Baštadu. Navijači širom sveta će sa nestrpljenjem iščekivati njegov povratak na teren i nove izuzetne teniske duele.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading