PLJUŠTE OSTAVKE U RSS! Posle predsednice OTIŠAO i prvi čovek Skupštine!

Autor:

Sport

18.07.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne nazire se kraj problemima.

PLJUŠTE OSTAVKE U RSS! Posle predsednice OTIŠAO i prvi čovek Skupštine!

Foto: Starsport

Dragan Bukvić, dosadašnji predsdednik Rukometnog saveza Srbije, podneo je danas elektronskim putem neopozivu ostavku na tu funkciju.

Prema njegova rečima, rukometna zajednica trenutno ne može da se usaglasi oko odluka neophodnih za funkcionisanje, što bi ograničavalo njegov rad u narednom periodu.

- Na poslednjoj elektronskoj sednici Skupštine Rukometnog saveza Srbije, prilikom glasanja je bilo evidentno da rukometna zajednica trenutno ne može da se usaglasi oko odluka neophodnih za funkcionisanje, što ograničava i rad mene kao predsednika u narednom periodu. Shodno tome podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Skupštine RSS - saopštio je Bukvić.

Republika

Foto: RSS

Dragan Bukvić


U svom saopštenju Bukvić se zahvalio doskorašnjoj predsednici Upravnog odbora RSS, Mileni Delić, kao i skupštinskim delegatima, ističući važnost njihove saradnje. Ova neočekivana ostavka dolazi nakon što je i Milena Delić prethodno podnela ostavku na mesto člana Upravnog odbora RSS, što ukazuje na trenutne turbulencije u rukometnoj zajednici.

- Ovom prilikom želim da se zahvalim na dosadašnjoj saradnji predsednici u ostavci Rukometnog saveza Srbije, Mileni Delić, delegatima Skupštine RSS i stručnoj službi Saveza - zaključio je Bukvić.

Ostavke Dragana Bukvića i Milene Delić ukazuju na trenutne izazove sa kojima se suočava Rukometni savez Srbije. Nepostizanje usaglašenih odluka o ključnim pitanjima za funkcionisanje saveza može imati veliki uticaj na dalji razvoj rukometa u zemlji, te je važno pratiti dalji razvoj događaja u rukometnoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading