KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Mlađi Ibrahimović potpisao za ovaj klub

Autor:

Sport

18.07.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima na koga da se ugleda.

KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Mlađi Ibrahimović potpisao za ovaj klub

Foto: Profimedia

Maksimilijan Ibrahimović

Maksimilijan Ibrahimović, sin legendarnog švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, napravio je prvi korak ka ostvarenju svoje fudbalske karijere potpisivanjem profesionalnog ugovora sa italijanskim klubom Milan. Ova vest je posebno zanimljiva jer je Milan takođe klub u kom Zlatan radi kao savetnik, čime se otvara mogućnost za interesantnu porodičnu saradnju u fudbalskom svetu.

Maksimilijan Ibrahimović, koji će uskoro napuniti 18 godina, već je prošao kroz sve mlađe kategorije Milana, što ukazuje na njegovu posvećenost razvoju fudbalske karijere. Potpisivanje ugovora sa Milanom, koji se takmiči u Seriji C, trećoj italijanskoj ligi, predstavlja značajan korak ka ostvarenju njegovih profesionalnih snova. Uz podršku svog oca Zlatana, koji je ostavio dubok trag u istoriji Milana, Maksimilijan ima priliku da nastavi porodičnu fudbalsku tradiciju i da pokaže svoj talenat na terenu.

Republika

Foto: Profimedia

 

 


Zlatan Ibrahimović je neosporna legenda Milana, sa 163 odigrane utakmice i impresivnih 93 postignuta gola tokom svog boravka u ovom klubu. Iako se prošle godine penzionisao kao igrač, Zlatan i dalje ostaje povezan sa Milanom kao savetnik, pružajući svoje znanje i iskustvo kako bi doprineo uspehu kluba. Sa Maksimilijanom sada deo iste fudbalske porodice, ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ova priča razvijati u narednim godinama.

Potpisivanje profesionalnog ugovora sa Milanom predstavlja samo početak za Maksimilijana Ibrahimovića. Sa nizom izazova i prilika koje stoje pred njim, očekuje se da će Maksimilijan nastaviti da gradi svoju fudbalsku karijeru sa istim entuzijazmom i predanošću koju je pokazao tokom svojih mlađih dana u Milanovoj akademiji. Sa podrškom svog oca i celog fudbalskog sveta koji prati ovu priču, Maksimilijanu se otvara mogućnost da ostvari značajan uspeh u fudbalskom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading