TENISKI AS ODUSTAO OD TURNIRA: Ne može da stigne

Autor:

Sport

18.07.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umag zauzima posebno mesto u Vavrinkinom srcu.

TENISKI AS ODUSTAO OD TURNIRA: Ne može da stigne

Foto: AP Photo

Švajcarska teniska zvezda Stan Vavrinka, slavljeni trostruki osvajač Grend slem turnira, najavio je povlačenje sa 34. izdanja Plava Laguna Croatia Opena u Umagu. U iskrenom video poruci koju su organizatori turnira podelili na Instagramu, Vavrinka je izrazio žaljenje što ove godine neće moći da se vrati u Umag, navodeći divne uspomene na emocije koje je doživeo na događaju prošle godine. Uprkos želji da se vrati, otkrio je da to ovog puta nije moguće. Umag zauzima posebno mesto u Vavrinkinom srcu, i izrazio je nadu za mogući povratak sledeće godine, zahvaljujući svima na podršci.

 

 


Vavrinkin povratak u Stella Maris prošle godine, nakon odsustva od 2007. godine, obeležen je skoro rekordnim dostignućem. Bio je blizu postavljanja novog rekorda za najduži period između osvajanja trofeja na istom turniru, sa razmakom od 17 godina. Međutim, u uzbudljivom finalu, porazio ga je australijski igrač Aleksei Popirin rezultatom 6-7 (5), 6-3, 6-4. Uprkos ovom porazu, Popirin će učestvovati u glavnom žrebu turnira, koji će se održati u petak u 21 čas u teniskom centru Stella Maris.

Kvalifikacije za Umag turnir su zakazane da počnu u subotu, a prve glavne turnirske utakmice igraju se u nedelju. Treba napomenuti da će se ovogodišnje finalno nadmetanje održati u subotu, 27. jula, jer je Olimpijski turnir na terenima Rolan Garosa u Parizu takođe zakazan da počne istog dana. Ovaj jedinstveni raspored dodaje dodatni sloj iščekivanja i uzbuđenja Croatia Openu, dok se igrači trude za uspeh u Umagu pre početka prestižnog Olimpijskog događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading