DEDA JOJ ZAŠAO U INTIMNO PODRUČJE! Bivša zadrugarka priznala DA JE TRUDNA, donela šok odluku!

Autor:

Zabava

18.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u neverici!

DEDA JOJ ZAŠAO U INTIMNO PODRUČJE! Bivša zadrugarka priznala DA JE TRUDNA, donela šok odluku!

Foto: printscreen/instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 5", Deniz Dejm, i dalje privlači pažnju javnosti svojim kontroverznim potezima i izjavama. Starleta je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a jedno od pitanja je izazvalo pravu buru reakcija.

Naime, kada ju je jedan korisnik upitao koliko godina je imao njen najstariji partner, Deniz je šokirala sve odgovorivši da je imao čak 73 godine. Ova izjava izazvala je veliko interesovanje javnosti i dodatno učvrstila njenu reputaciju kontroverzne ličnosti.

Foto: printscreen/instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm

Finansijski uspesi i kontroverze

U emisiji "Amidži šou", Deniz je otkrila da zarađuje značajan novac od prodaje intimnih fotografija, ističući da ne ustaje iz kreveta za manje od 300 evra.

- Ja bez trista evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i Onli Fansa. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu - istakla je.

Pored toga, istakla je da zarađuje od reklama i platforme Onli Fans, te je najavila planove o kupovini stana u Beogradu od zarađenog novca. Ovi finansijski uspesi Deniz Dejm dodatno su intrigirali javnost, dok su izazvali i brojne kontroverze, kao i osude.

Republika

Foto: Republika

Deniz Dejm, Ivan Marinković

Emotivni život i neočekivane vesti

Nedavno je Deniz šokirala javnost priznanjem da je trudna, otkrivajući da nije bila sigurna u svoju odluku da želi postane majka, te da se kasnije odlučila na abortus. Ova neočekivana vest izazvala je različite reakcije među njenim pratiocima, a Deniz je time još jednom izazvala žestoke polemike i rasprave na društvenim mrežama.

Deniz Dejm i dalje ostaje ličnost koja intrigira javnost svojim postupcima i izjavama, te je njeno prisustvo u medijima i na društvenim mrežama i dalje tema brojnih rasprava i komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading