OVO JE NAJLEPŠI GOL SA EVRO! SRBI U STRAHU OD STRELCA: Samo da krene u ŠKOLU, da ne igra PROTIV NAS!

Autor:

Sport

16.07.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesni komentari na društvenim mrežama

OVO JE NAJLEPŠI GOL SA EVRO! SRBI U STRAHU OD STRELCA: Samo da krene u ŠKOLU, da ne igra PROTIV NAS!

Foto: www.profimedia.rs

Španska fudbalska reprezentacija je osvojila Evropsko prvenstvo na dominantan način, a posebno su se istakli mladi talenti među kojima najviše Lamin Jamal. Krilni fudbaler je postao najmlađi igrač ikada koji je nastupio u finalu Evropskog prvenstva ili Svetskog prvenstva, a tek šta je na terenu pokazao za svoje godine...


Španac je postavio nekoliko impresivnih rekorda tokom Evropskog prvenstva, uključujući najmlađeg igrača na EP, najmlađeg strelca na EP i pomenutog najmlađeg igrača koji je nastupio u polufinalu EP ili Svetskog prvenstva. 

Međutim, ono po čemu će ostati najupečatljiviji njegov nastup u Nemačkoj jeste gol koji je dao Francuskoj u polufinalu. EVRO je danas podelio nagrade najboljima, a priznanje za najlepši gol Jamal je dobio zbog tog poteza.

Nakon osvajanja kontinentalnog šampionata, prvi sledeći meč "crvene furije" biće sa Srbijom u okviru Lige nacija 5. septembra. Jedan duhoviti komentar na društvenim mrežama je izazvao mnogo smeha korisnika, aludirajući na to da bi nam bilo bolje da se Jamal priprema za početak školske godine.


- Da se nadamo da Jamal 1. septembra kreće u školu - napisao je korisnik.

 

Jamal je takođe postao drugi najmlađi igrač koji je nastupio u utakmici Lige šampiona, debitovao je za Barselonu u elitnom klupskom takmičenju sa samo 16 godina i 68 dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading