VEČERAS NEMA FAVORITA NA EVRO! Selektor Španije jasan

Autor:

Sport

14.07.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je neizvestan.

VEČERAS NEMA FAVORITA NA EVRO! Selektor Španije jasan

Foto: www.profimedia.rs

Večeras će se odigrati finalna utakmica Evropskog prvenstva između fudbalskih reprezentacija Španije i Engleske, a očekuje se veoma uzbudljiv meč na stadionu. Španci se nadaju da će doći do četvrte kontinentalne krune, što bi ih učinilo najuspešnijom selekcijom u istoriji ovog prestižnog takmičenja. S druge strane, Englezi sanjaju o osvajanju prve evropske titule, a večerašnji meč im pruža priliku da ostvare taj višedecenijski san.

Republika

Foto: uefa.com/printscreen

 

 


Selektor Španije, Luis de la Fuente, ističe da je ključno da njegovi igrači budu na nivou koji su pokazali do sada kako bi imali šansu za pobedu protiv jake engleske reprezentacije. On naglašava da su vredno radili kako bi stigli do finala i da će se truditi da nametnu svoj stil igre. De la Fuente takođe ističe da nema favorita u ovom meču, te da će šanse za osvajanje evropskog trona biti potpuno izjednačene.

Izjava selektora o ponosu na ekipu i procesu koji su sledili do dolaska do finala naglašava emotivnu vezu između stručnog štaba i igrača, kao i napore koje su uložili kako bi došli do ovog značajnog trenutka. De la Fuente ističe da su igrači zaslužili svoje mesto u finalu i da će dati sve od sebe da pokažu svoj kvalitet na terenu.

Očekuje se da će večerašnji meč biti neizvestan i da će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile pobedu i osvojile evropsku titulu. S obzirom na istorijske podatke i kvalitet oba tima, ljubitelji fudbala mogu očekivati vrhunski sportski spektakl na terenu.

Španci su pokazali izuzetnu posvećenost i trud tokom ovog prvenstva, dok su Englezi takođe demonstrirali svoj kvalitet i odlučnost. Ovo finale će biti prilika za obe ekipe da pokažu svoju snagu i borbenost, a ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog velikog meča. Sve je spremno za jedno uzbudljivo veče fudbala, a ostaje da vidimo ko će izaći kao pobednik i osvojiti titulu šampiona Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading