VLAHOVIĆ I SERGEJ RAME UZ RAME SA RONALDOM: Ovakvu slavu sigurno nisu nikad ni sanjali

Autor:

Sport

14.07.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marka na dan finala EVRO 2024 piše o fudbalerima Srbije.

VLAHOVIĆ I SERGEJ RAME UZ RAME SA RONALDOM: Ovakvu slavu sigurno nisu nikad ni sanjali

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Sergej Milinković Savić

Fudbaleri Srbije završili su učešće na Evropskom prvenstvu već u grupnoj fazi posle poraza od Engleske (1:0) i remija sa Slovenijom (1:1) i Danskom, dok će "Gordi Albion", naš prvi rival u Nemačkoj, večeras od 21 čas igrati finale protiv Španije. Upravo se Španci, očekivano, puno bave tim susretom, ali je ugladni list Marka iskoristila dan i da sumira rezultate.

Tako su se dotakli i najgoreg tima na EVRO 2024, a u njemu Srbija ima čak dva predstavnika. Marka je napravila veoma ofanzivnu pofmaciju 4-3-3 od fudbalera koji su najviše podbacili na turniru. Kao kriterijum gledalo se od kojih reprezentacija se mnogo očekivalo, ali su podbacile, kao i za koje pojedince pre početka takmičenja se verovalo da će imati veliki doprinos, a nisu ga imali.

Tako se Sergej Milinković Savić našao se na listi rame uz rame sa Dušanom Vlahovićem, ali i Kristijanom Ronaldom. Mnogo više se očekivalo od najvećih srpskih zvezda, a nisu pokazale baš ništa. Sergej je na terenu proveo 119 minuta i nije dao gol niti je imao asistenciju. Vlahović je na tri utakmice u igri bio 177 minuta, ali takođe bez konkretnog učinka.

Republika

Foto: Marka/printskrin

 

Uz Srbiju, jedna reprezentacija koja je za ovaj neslavni tim dala dvojicu igrača je Italija. Iz njenih redova, mesto u najgorih 11 zauzeli su Đovani di Lorenco i Đanluka Manćini. Portugalac Kristijano Ronaldo je tu jer nije dao nijedan gol, što mu se nije desilo na prethodnih pet evropskih šampionata na kojima je učestvovao.

Najgori tim na EVRO 2024 upotpunili su još Oleksandr Zinčenko iz Ukrajine, Andres Kristensen iz Danske, Dominik Soboslaj iz Mađarske, Škot Skot Mekgin, dok je u napadu i Belgijanac Romelu Lukaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading