LEGENDARNI FUDBALER NEZADOVOLJAN IZDANJEM ENGLEZA PROTIV SRBIJE: Brutalno isprozivao igrače!

Autor:

Sport

18.06.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Ekipa je više ličila na tim do 21 godine, nego na prvi, seniorski'' - navodi legedarni Englez.

LEGENDARNI FUDBALER NEZADOVOLJAN IZDANJEM ENGLEZA PROTIV SRBIJE: Brutalno isprozivao igrače!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske je prvi favorit za osvajanje Evropskog prvenstva, ali njen prvi nastup na turniru nije prošao onako kako su mnogi očekivali. Iako su uprkos minimalnom porazu na startu C grupe uspeli da zabeleže opasne napade, reprezentaciju je zadesila razočaravajuća predstava.

Legendarni napadač Vejn Runi, drugi najbolji strelac u istoriji "Gordog Albiona," izrazio je svoje razočaranje predstavom reprezentacije. Njegovo mišljenje je da, iako postoji mnogo sjajnih i talentovanih mladih igrača, ekipa je više ličila na tim do 21 godine nego na prvi seniorski tim.

Foto: www.profimedia.rs

Vejn Runi

- Ne mogu da ne kažem šta osećam, naporan rad sa prethodnih turnira je upropašćen. Ima sjajnih i talentovanih mladih igrača, ali ekipa je više ličila na tim do 21 godine, nego na prvi, seniorski - jasan je Runi.

Runi nije propustio priliku da izrazi svoje nezadovoljstvo zbog izostavljanja Markus Rašforda i Džeka Griliša sa spiska

- Rašford i Griliš u poslednjih 20 ili 30 minuta obezbeđuju brzinu, mogu da zadrže loptu. Mislim da nemamo nijednu od tih stvari. U svakom slučaju, držim im fige, nadam se da će se poboljšati i pobeđivati - poručio je Vejn Runi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vlado

18.06.2024 19:33

Gdje, kada i na kome turniru su Englezi bili privi favorit za osvajanje turnira? 70 godina nisu osvojili nista i nece ni sledecih 70. Cak da se prvenstvo igra u Engleskoj oni nebi bili privi favoriti.