RAKIJA ČINI ČUDA: Pogledajte komičnu situaciju nakon meča Srbije i Engleske! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.06.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi naučili himnu Srbije.

RAKIJA ČINI ČUDA: Pogledajte komičnu situaciju nakon meča Srbije i Engleske! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije se vratila na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine, ali njihov povratak nije bio onakav kakav su navijači očekivali. Iako su poraženi u prvoj utakmici od selekcije Engleske rezultatom 1:0, ''orlovi'' su pokazali hrabrost i odlučnost protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje turnira.

Nakon nedavnog meča između Engleske i Srbije, dogodila se veoma neobična situacija koja je izazvala pažnju javnosti. Naime, grupa engleskih navijača se upustila u neobičnu avanturu nakon meča, odlučivši da se druže sa Srbima u Gelznenkirhenu. Međutim, ono što je iznenadilo prisutne jeste to što su se Englezi aktivno uključili u druženje, čak su i započeli pevanje himne "Bože pravde".

Ova komična situacija je brzo postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali kako su se Englezi našli u situaciji da pevaju himnu Srbije nakon međunarodne fudbalske utakmice. Delovalo je kao da su se u atmosferi euforije nakon meča, uz malo prekomerne konzumacije rakije, navijači izgubili svest o tome da su deo suprotstavljenih navijačkih grupa.

 

 

Srbija se sada okreće narednom izazovu protiv Slovenije. Utakmica se igra u četvrtak, 20. juna od 15.00 časova na Alijanc Areni u Minhenu. Slovenija, koju predvodi Matjaž Kek, pokazala je svoju opasnost remizirajući sa Danskom rezultatom 1:1. Videćemo možda se ponovi ista situacija i Slovencima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading