BIZARNA SCENA U NEMAČKOJ! Navijači Albanije se POTUKLI između sebe u masovnoj TUČI! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanci eliminisani sa Evropskog prvenstva.

BIZARNA SCENA U NEMAČKOJ! Navijači Albanije se POTUKLI između sebe u masovnoj TUČI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na meču između Albanije i Španije prethodne večeri se desio nezgodan incident, kada su se činilo da se albanski navijači sukobljavaju međusobno.

Iako su izabranici selektor Silvija Mendeza ušli u meč sa željom da stignu do osvajanja trećeg mesta, koje bi im eventualno donelo plasman u osminu finala, to im nije pošlo za rukom, jer su poraženi rezultatom 0:1 od "Crvene furije", što ih je dovelo do poslednjeg mesta u Grupi B Evropskog prvenstva.

Na meču je bilo vidljivo mnogo navijača Albanije obučenih u crveno, ali u snimcima koje je podelio Indeks Online, izgledalo je da se grupa navijača tuče međusobno na prvim redovima tribine. Obezbeđenje u fluorescentnim jaknama je pokušavalo da razdvoji sukobljene strane, dok su se čuli zvuci udaraca.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Albanski navijači

Podsetimo, jedini gol na meču Albanija - Španija 0:1 (0:1) postigao je Feran Tores u 13. minutu, čime je rešio pitanje pobednika i ujedno doneo prvo mesto španskoj selekciji. Ovaj 24-godišnji napadač Barselone je precizno zatresao mrežu levom nogom nakon dodavanja od strane Danija Olma. Iako su se trudili, Albanija nije uspela da izjednači rezultat.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading