ALBANCI NEMAJU SRAMA! Supervizor reprezentacije optužen za SILOVANJE devojke na EVRO!

Autor:

Sport

09.07.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je odmah pokrenuta.

ALBANCI NEMAJU SRAMA! Supervizor reprezentacije optužen za SILOVANJE devojke na EVRO!

Foto: www.profimedia.rs

Neimenovani supervizor albanske nacionalne reprezentacije, star 26 godina, optužen je za seksualni napad na 18-godišnju ženu u toaletu smeštaja reprezentacije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Incident se dogodio 23. juna u 19:30, a prijavila ga je osoblje hotela sportske škole Kaiserau u Kamenu. Tužilaštvo u Dortmundu potvrdilo je da je u toku istraga.

Mlada žena je obavestila policajske inspektore Une da ju je albanski muškarac gurnuo u kuhinju, poljubio i seksualno zlostavljao. Iako je javno tužilaštvo odmah obavešteno o prijavljenom seksualnom deliktu, optuženi je već sledećeg dana napustio Nemačku nakon što je Albanija eliminisana u grupnoj fazi takmičenja.

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Albanije

Portparol tužilaštva je izjavio da, budući da trenutno nema hitne sumnje, zahtev za hapšenje nije podnet. Međutim, prema nemačkom zakonu, počinilac bi mogao biti osuđen na najmanje dve godine zatvora.

Prema pisanju "Bilda", trenutno nije jasno kako će se istraga nastaviti zbog složenog zahteva za pravnu pomoć. Pitanje krivice još nije razjašnjeno. Navodni počinilac nije ni igrač ni visoki zvaničnik, a nakon otkrića incidenta, Fudbalski savez Albanije je odmah suspendovao optuženu osobu.

Slučaj nadzornika albanske nacionalne reprezentacije optuženog za seksualni napad tokom Evropskog prvenstva izazvao je značajnu zabrinutost i pokrenuo nastavak pravne i etičke debate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Laki laki

12.07.2024 00:10

Koji sram? Oni su jebokozci.