UFC SPREMI SE, VRAĆA SE ZVER IZ SRBIJE! Povreda je PROŠLOST, Duško opet u oktagonu!

Autor:

Sport

22.08.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj duel će ispratiti ceo MMA svet!

UFC SPREMI SE, VRAĆA SE ZVER IZ SRBIJE! Povreda je PROŠLOST, Duško opet u oktagonu!

Foto: Starsport

Srpski MMA borac Duško Todorović, poznat po svojim dinamičnim nastupima u UFC, konačno se vraća u oktagon nakon ozbiljne povrede kolena koja ga je primorala na zahtevnu pauzu.

Todorović će 9. novembra 2024. godine u Las Vegasu ukrstiti rukavice sa Mansurom Abdul-Malikom, u meču koji se već sada smatra jednim od najiščekivanijih na UFC Fight Night događaju.

Duško Todorović je svoju borilačku karijeru započeo kao jedan od najperspektivnijih boraca na Balkanu, a nakon impresivnog nastupa na Dana White’s Contender Series (DWCS) 2019. godine, obezbedio je svoje mesto u UFC. Iako je do sada ostvario rezultat od 3-4 unutar oktagona, njegova karijera je doživela zastoj zbog teške povrede, koja ga je udaljila sa scene. Sada, potpuno oporavljen i sa novim žarom, Todorović je spreman da se vrati na put pobeda.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Duško Todorović bije

Njegov protivnik, Mansur Abdul-Malik, dolazi u ovaj meč sa besprekornim skorom od 6-0. Ovaj 26-godišnji borac nedavno je osigurao svoj UFC ugovor pobedom na DWCS-u, zahvaljujući impresivnom TKO trijumfu nad Vesom Šulcom.


Meč između Todorovića i Abdul-Malika biće deo UFC Fight Night događaja u "UFC Apex" u Las Vegasu, koji se očekuje da privuče veliku pažnju MMA fanova širom sveta.

Za Todorovića, ovaj meč nije samo povratak u oktagon, već i prilika da ponovo dokaže svoju vrednost i započne novi pohod ka vrhu srednje kategorije.

Srećno šampione!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading