KO JE SADA TVOJ TATICA?! MMA borac planuo u sekundi - PRESKOCIO OGRADU pa dohvatio navijača za VRAT! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje hitno reagovalo.

KO JE SADA TVOJ TATICA?! MMA borac planuo u sekundi - PRESKOCIO OGRADU pa dohvatio navijača za VRAT! (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/merab.dvalishvili

Na prestižnom turniru u greplingu u Las Vegasu, MMA šampion Merab Dvališvili je priredio neobičan incident koji je privukao veliku pažnju. Dok je posmatrao borbe iz publike, Dvališvili je postao meta uvreda jednog navijača. U trenutku frustracije, on je preskočio zaštitnu ogradu i približio se provokatoru, koji je bio jedan od gledalaca na turniru.

Dvališvili je u kratkom razgovoru sa navijačem pokazao svoj bes zbog uvreda. Obezbeđenje je brzo reagovalo i pokušalo da vrati situaciju pod kontrolu, ali je Dvališvili uspeo da izrazi svoje nezadovoljstvo pre nego što se povukao. On je uhvatio provokatora za kosu i uputio mu kako se čini, preteću poruku pre nego što se vratio na svoje mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vato.gv (@vato.gv)

 

Ovaj potez je izazvao veliku uzbunu, dok su pripadnici obezbeđenja pokušavali da smire situaciju. Provokator, koji je bio očigledno šokiran, ostao je bez reakcije, a Dvališvili je ubrzo napustio područje incidenta.

Merab Dvališvili je poznat po svojoj borilačkoj veštini i impresivnoj karijeri u UFC-u. Sa 17 pobeda i samo četiri poraza, Dvališvili je stekao reputaciju jednog od najopasnijih boraca u bantam kategoriji. Njegova borba protiv Šona O'Malija, koja je planirana za naredni period, biće ključna za njegovu karijeru. Incident je brzo postao viralni na društvenim mrežama, gde su korisnici komentarisali Dvališvilijevu reakciju i ponašanje. Mnogi su izrazili podršku borcu, dok su drugi kritikovali njegov postupak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading