ĐOKOVIĆ VEČERAS IGRA PROTIV SINERA U JEKU DOPING SKANDALA! Evo kada i gde možete gledati NEOBIČAN meč

Autor:

Sport

22.08.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan prvi put izlazi u javnost posle incidenta!

ĐOKOVIĆ VEČERAS IGRA PROTIV SINERA U JEKU DOPING SKANDALA! Evo kada i gde možete gledati NEOBIČAN meč

Foto: Starsport

Pred sam početak Ju-Es opena, Novak Đoković i Janik Siner odigraće nesvakidašnji meč - debitovaće u piklbolu, novom sportu koji je sve popularniji. Ovaj događaj organizuje austrijski "Head", vodeći proizvođač sportske opreme, koji je postao dominantan na tržištu tog sporta.

Dvojica velikih rivala, Srbin i Italijan, prihvatili su poziv da se suoče na piklbol terenu. Ovaj neobični sport kombinuje elemente tenisa sa malim drvenim reketima i posebnom lopticom, što ga čini izuzetno zanimljivim za gledaoce i učesnike.

Siner je trenutno u centru pažnje zbog doping skandala, ali to nije sprečilo organizatore da ga pozovu na ovaj događaj. Susret sa Đokovićem na piklbol terenu sigurno će privući pažnju javnosti i ljubitelja tenisa.

Duel između prvog i drugog reketa sveta zakazan je za noćnu sesiju, a biće prenošen na zvaničnom Instagram nalogu kompanije "Head" od jedan sat iza ponoći. Očekuje se velika pažnja javnosti i navijača koji će imati priliku da prate ovaj neobični susret.


Piklbol se sve više izdvaja kao sport budućnosti, a kompanija "Head" je prepoznala potencijal i već se establirala kao dominantna snaga u tom segmentu.

Đoković je postao jedan od najpoznatijih ambasadora reketa kompanije "Head", dok je nedavno i Siner potpisao unosan dugoročni ugovor sa istom kompanijom. Njihova podrška dodatno doprinosi promociji piklbola i širenju interesovanja za ovaj sport.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading