NIKO NIKADA NIJE OVAKO HVALIO NOVAKA: Teniska legenda otvorila dušu - ukazao je neviđeno poštovanje prema Đokoviću! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vroih

Sport

22.08.2024

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je mogla samo da uživa.

NIKO NIKADA NIJE OVAKO HVALIO NOVAKA: Teniska legenda otvorila dušu - ukazao je neviđeno poštovanje prema Đokoviću! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Rodney

Održan je dugo najavljivani teniski spektakl koji je okupio sadašnje i prošle generacije, uz oduševljene navijače. Na jednoj strani terena su stajali Andre Agasi i Karlos Alkaraz, dok su sa druge strane bili Novak Đoković i Džon Mekinro.

Tokom meča, teniseri su imali mikrofone i mogli su da komuniciraju čak i tokom poena, što je donelo mnogo zanimljivih momenata. Međutim, posebno se istakao trenutak na kraju meča kada je Mekinro, jedini čovek u istoriji tenisa koji je istovremeno bio prvoplasirani u singlu i u dublu, javno pokazao poštovanje prema Novaku Đokoviću. Američki navijači su eksplodirali od radosti zbog ovog gesta, dok je Džon Mekinro naglasio Đokovićev doprinos tenisu i zahvalio mu što je deo ovog sporta:

- Pedeset godna sam u ovom sportu, 15 godina sam igrao na turu, a ovako nešto još nisam video i ovaj momak me uvek iznenadi. Pričali smo i ranije kada je dobijao mečeve u pet setova, ali raditi to u ovim godinama? To je nestvarno! Nekako je uspeo da se oporavi i da dobije ovo. Ona špaga... To je fleksibilnost, pogledajte ovo, oseća se dobro! Ovo inspiriše, mora svakog da inspiriše, ali naročito u tenisu, da naporno radite i da imate ovakvu fleksibilnost i da možete radite ovakve stvari.

 

 

Na trenutak su se oči u oči našla dva najbolja riternera tenisa svih vremena, što je učinilo da Alkaraz i Mekinro deluju suvišno bar na tih 20 sekundi. Ovaj susret je bio prava poslastica za ljubitelje tenisa.

Nakon treninga sa Huanom Martinom del Potrom, Novak Đoković je posvetio vreme svojim navijačima, deleći autograme čak 10 minuta na terenu. Jedan od navijača je zabeležio ovaj emotivan trenutak, naglašavajući da je ovo ono što retko ko prikazuje o Đokoviću.

Ovaj teniski spektakl je definitivno bio nezaboravan za sve prisutne, spajajući emocije, poštovanje i divljenje prema vrhunskim teniskim talentima.

Da podsetimo, prestižni Grend slem turnir US open 2024 održaće se od 26. avgusta do 8. septembra na terenuma u Njujorku, a branilac titule jeste najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković koji će se prvi put pojaviti na terenu nakon osvajanja najsjajnijeg olimpijskog odličja u Parizu.

Žreb za ovogodišnji US open održaće se u četvrtak 22. avgusta sa početkom od 18 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading