NOVAK ŠOKIRAO NJUJORK! Ni Rafa, ni Rodžer - Đoković otkrio ko je "njegov ubica"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2024

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme su uveliko u toku.

NOVAK ŠOKIRAO NJUJORK! Ni Rafa, ni Rodžer - Đoković otkrio ko je "njegov ubica"!

Foto: Twitter.com/printscreen/ US Open Tennis

Prestižni Grend slem turnir US open 2024 održaće se od 26. avgusta do 8. septembra na terenuma u Njujorku, a branilac titule jeste najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković koji će se prvi put pojaviti na terenu nakon osvajanja najsjajnijeg olimpijskog odličja u Parizu.

Uoči starta turnira Novak Đoković i Huan Martin Del Potro su održali nezaboravan sparing pred publikom kao uvertiru za predstojeći Ju-Es open. Ova teniska poslastica je oduševila prisutne, a posebno je bila zanimljiva jer su oba igrača imala prikačene mikrofone, doprinoseći tako vrhunskoj atmosferi.

Nije izostalo ni šaljivih komentara tokom ovog nezaboravnog susreta. Novak Đoković je nasmejao prisutne kada je istakao da mu osvajanje Olimpijskih igara nije najveći uspeh u karijeri:

- Moj najveći uspeh ikada je što sam pobedio Del Potra u finalu US opena 2018 - istakao je Novak Đoković, na šta mu ni Argentinac nije ostao dužan:

- Moj najveći uspeh je što sam te pobedio u Riju - pecnuo je Del Potro velikog rivala, ali i prijatelja, podsećajući ga na pobedu na Olimpisjkim igrama u Riju 2016. godine.

 

 

Međutim, Novak je podsetio Argentinca na još jedan njegov uspeh u važnom međusobnom duelu:

- I u Londonu. Delpo je moj neprijatelj na Olimpijskim igrama. On je bio moj ubica.

Da podsetimo, Novak Đoković i Huan Martin Del Potro su odigrali ukupno 20 zvaničnih međusobnih mećeva. Najbolji teniser planete ubedljivo vodi sa 16:4. Poslednjih pet mečeva srpski teniser je rešio u svoju korist, dok se Del Potro može pohvaliti da je poslednji put slavio u duelu sa Đokovićem upravo na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine rezultatom 2:0 (7:6, 7:6).

Foto: atptour.com/printscreen

Argentinac je Novakova redovna mušterija

 

Uzbudljivim sparingom Đoković i del Potro su dodatno zagrejali atmosferu pred žreb za ovogodišnji US open, koji je zakazan za četvrtak od 18 časova kada će biti poznat Novakov put ka odbrani titule.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading