PARTIZANOV VATERLO? Belgijanci kao slamka spasa - evo gde možete pratiti duel crno-belih u Ligi konferencija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva uvodna neuspešna koraka, poslednja kvalifikaciona prepreka mora biti preskočena

PARTIZANOV VATERLO? Belgijanci kao slamka spasa - evo gde možete pratiti duel crno-belih u Ligi konferencija!

Foto: Starsport

Pred fudbalerima Partizana su dve ključne evropske bitke u takmičarskoj 2024/25 godini, nakon kojih će biti jasno da li se aktuelna sezona može smatrati uspešnom, ili ne.

Nakon debakla u dvomeču sa kijevskim Dinamom tokom kojeg je srpski vicešampion primio rekordnih devet pogodaka u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, usledila je bolna eliminacija i iz Lige Evrope gde su puleni trenera Aleksandra Stanojevića nakon beogradskih 0:1, u Tunu imali sve u svojim rukama. Vodili su sa 2:1 i imali igrača više na terenu, ali su sebi dozvolili da u dodatnih 30 minuta fudbala prime pogodak koji je automatski značio i prelazak u plej-of Lige konferencija.

Fudbaleri Partizana su spremni da se suoče sa Gentom u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu konferencija. Međutim, crno-beli će biti lišeni podrške sa tribina zbog kazne koju je izrekla UEFA. Ova činjenica sigurno predstavlja dodatni izazov za igrače i stručni štab, ali Partizan će pokušati da ostvari pozitivan rezultat uprkos navedenoj okolnosti.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Hoće li trener Stanojević uspeti da pronađe recept za trijumf?

 

Evropska fudbalska unija (UEFA) imenovala je Azerbejdžanca Elčina Masijeva za glavnog sudiju prve utakmice između Partizana i Genta. Ovo imenovanje sigurno će izazvati dodatnu pažnju, posebno s obzirom na značaj meča i ulog koji je u pitanju.

Za sve navijače Partizana koji neće imati priliku da budu na stadionu, postoji mogućnost praćenja utakmice putem televizijskog prenosa na kanalima RTS 1 i Arena Premium 1, a prvi od dva presudna meča počinje od 20.15 časova. Ovo je odlična vest za sve navijače koji žele da podrže svoj omiljeni tim i prate razvoj događaja u ovom važnom meču.

Očekuje se da će ova utakmica biti posebno uzbudljiva i da će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile povoljan rezultat. S obzirom na značaj meča, sigurno je da će fudbaleri Partizana dati svoj maksimum na terenu, nadajući se pozitivnom ishodu pred revanš u Belgiji sedam dana kasnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading