SINER DOŠAO NA NAPLATU AMERIKANCU! Teniser imao nalet inspiracije, pa ISPROZIVAO Italijana - Evo šta je uradio! (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi mu se podsmevaju.

SINER DOŠAO NA NAPLATU AMERIKANCU! Teniser imao nalet inspiracije, pa ISPROZIVAO Italijana - Evo šta je uradio! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Doping slučaj Janika Sinera uzdrmao je teniski svet, ostavljajući mnoge u dilemi da li prihvatiti njegovo opravdanje ili ne. Dok su neki spremni da mu pruže podršku, drugi su skeptični. Međutim, Amerikanac Tomi Pol odlučio je da se suoči sa situacijom na jedinstven način - kroz humor.

Kada je Italijan objasnio da je nedozvoljenu supstancu klostebol dobio putem kreme koju je koristio njegov fizioterapeut, Amerikanac Tomi Pol odlučio je da sve okrene na šalu. Na svojoj društvenoj mreži, Pol je objavio sliku sa tretmana kod fizioterapeuta, ističući da je ovoga puta njegov fizioterapeut obavezno nosio rukavice. Ova šaljiva reakcija izazvala je brojne reakcije i komentare, stavljajući osmeh na lica mnogih ljubitelja tenisa.

Dok su neki osudili Polovu šalu kao neprikladnu u trenutku kada se Sinera suočava sa ozbiljnim optužbama, drugi su je doživeli kao osvežavajući pristup teškoj situaciji. Ova reakcija Amerikanca dodatno je zakomplikovala već kompleksnu situaciju oko dopinga u tenisu.

Iako je doping slučaj Janika Sinera i dalje predmet rasprave, jedno je sigurno - Tomi Pol je uspeo da skrene pažnju na ovu temu na svoj jedinstven i šaljiv način. Dok teniski svet nastavlja da se bori sa ovim izazovima, Polova reakcija ostaje kao podsetnik da humor može imati ulogu u najneočekivanijim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading