SPREMA SE SPEKTAKL NA MARAKANI! DELIJE POZIVAJU SVE ZVEZDAŠE: Bez ovoga NIKAKO na Bode!

Autor:

Sport

22.08.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli žele u elitu po svaku cenu

SPREMA SE SPEKTAKL NA MARAKANI! DELIJE POZIVAJU SVE ZVEZDAŠE: Bez ovoga NIKAKO na Bode!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se juče iz Norveške sa golom minusa posle prvog duela sa Bodeom u plej-ofu za Ligu šampiona. Može se reći da crveno-beli mogu da budu srećni krajnjim ishodom od 2:1, s obzirom na to da su bili u prilično podređenom položaju tokom većeg dela meča.

Ipak, svi su svesni koliko je drugačije kada šampion Srbije igra mečeve kod kuće, pa je tako od trenutka kada se duel u Norveškoj završio počela "mobilizacija".

"Delije" su izdale sopštenje u kom pozivaju sve navijače da dođu na revanš na Marakani sledeće srede u - dresu Crvene zvezde.

- ‘Delije’, smatramo da je već trenutak da se dogovaramo za revanš utakmicu Crvena zvezda – Bode koja se igra na Marakani naredne srede. Posle prve utakmice, jasno je da Zvezda može da pobedi Norvežane i prođe u Ligu šampiona, samo uz prepune tribine Marakane i jako navijanje od prvog do poslednjeg minuta. Ova utakmica je prilika da nastavimo sa zvezdaškom tradicijom, koju smo započeli pre dve godine, a to je da na jednu utakmicu u sezoni svi dođemo u Zvezdinim dresovima. Ovom akcijom pokazujemo šta znači iskreno voleti klub, a dres Zvezde upravo simbolizuje prvu ljubav prema sportu i klubu. Bez jakog temelja, koji se zasniva na privrženosti klubu, teško da možemo da imamo pravu navijačku tribinu kakvu bismo želeli i zato nam je važno da ova akcija bude tradicija. Posebno je važno sada pokazati vernost i podršku jer nam sledi utakmica gde uticaj tribina može biti presudan za pobedu i prolaz.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Zvezde

Prošle godine, dolaskom u dresovima obeležen je 60. rođendan Marakane. Na fotografijama možemo da se podsetimo kako je to izgledalo pre dve godine protiv Pjunika. Bilo je ultra zvezdaški, preko 40.000 ljudi na Marakani protiv nepoznatog protivnika, veliki broj navijača u crveno-belim dresovima na svim tribinama, napravljena je odlična atmosfera na tribinama, a na terenu pobeda Zvezde od 5:0. Sada želimo da to ponovimo, verujemo ovoga puta uz skroz punu Marakanu i da još više navijača bude u dresovima Zvezde. Većina zvezdaša ima dresove, ako neko nema, ima dovoljno vremena do utakmice da nabavi ili ako ne nađe dres, bar da dođe u crvenoj ili beloj majici… Svi u dresu Zvezde, stajalo je u poruci navijača crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading