ŠTA ĆE REĆI RONALDO? Portugalac stiže kod Mitra i Sergeja!

Autor:

Sport

22.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Hilal pravi moćan tim.

ŠTA ĆE REĆI RONALDO? Portugalac stiže kod Mitra i Sergeja!

Foto: Profimedia

Rukovodstvo Al Hilala poslalo je zvaničnu ponudu Mančester sitiju za portugalskog fudbalskog reprezentativca Žoaa Kansela. Britanski mediji prenose da su u toku pregovori predstavnika Al Hilala sa rukovodstvom Mančester sitija i menadžerima portugalskog fudbalera. Kanselo je član Mančester sitija od 2019. godine, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Barseloni.

Tokom leta, Kanselo se vratio u redove šampiona Engleske, ali je menadžer "građana" Pep Gvardiola nedavno izjavio da nema ništa protiv da Kanselo nastavi igračku karijeru u nekom drugom klubu. Britanski mediji tvrde da trener Al Hilala Žorž Žezus insistira da Kanselo pređe u klub iz Saudijske Arabije.

Foto: Profimedia

Žoao Kanselo

Portugalac je pored Barselone i Mančester sitija igrao za Bajern, Juventus, Inter, Valensiju i Benfiku. Sa ovakvom bogatom karijerom, Kanselo bi bio značajno pojačanje za Al Hilal ukoliko bi došlo do realizacije transfera.

U subotu, Al Hilal će gostovati Al Ahdudu u prvom kolu nove sezone Profesionalne lige Saudijske Arabije. Očekuje se da će ova utakmica biti značajan test za ekipu, a eventualni transfer Kansela mogao bi dodatno da pojača tim. Očekuje se da će pregovori između Al Hilala i Mančester sitija biti predmet brojnih spekulacija u narednom periodu, a ishod će sa velikim interesovanjem pratiti ljubitelji fudbala širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading