SVE OČI UPRTE U NOVAKA! Ovu su svi jedva čekali - LJUBITELJI tenisa primetili jedan detalj, pa se ODUŠEVILI! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je sjajna vest!

SVE OČI UPRTE U NOVAKA! Ovu su svi jedva čekali - LJUBITELJI tenisa primetili jedan detalj, pa se ODUŠEVILI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković se odmah posvetio pripremama za poslednji Grend slem u sezoni, US Open. Iako su mnogi očekivali da će Srpski as uzeti vreme za odmor i slavlje, on je odlučio da se odmah posveti treningu kako bi bio spreman da odbrani titulu.

Trenutno, Đoković boravi u Crnoj Gori gde se intenzivno priprema za pomenuti turnir. Na treningu u mestu Portnovi, primećeno je da ne nosi steznik oko kolena koje je operisao nakon nastupa na Rolan Garosu, gde je bio prinuđen da preda četvrtfinalni meč. Ovo je ohrabrujući znak za sve koji navijaju za Đokovića, jer se čini da je povreda u potpunosti prošlost.

US Open na programu je od 26. avgusta do 8. septembra, a Novak Đoković će se boriti da odbrani titulu na ovom prestižnom turniru. Nakon uspeha na Olimpijskim igrama, očekivanja su visoka, ali Đoković je spreman da se suoči sa izazovima i pokaže svoju vrhunsku formu.

Novak Đoković je oduvek bio poznat po svojoj izuzetnoj posvećenosti treningu i pripremama, a njegova odlučnost da odmah započne pripreme za Ju-Es open nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama pokazuje koliko mu je važno da ostane u vrhunskoj formi i da nastavi da dominira svetskim tenisom. S obzirom na sve što je postigao do sada, ne sumnjamo da će i ovoga puta prirediti nezaboravne trenutke ljubiteljima tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading