ŠOK NA MARAKANI! Veliko letnje POJAČANJE ODLAZI pred revanš sa Bodeom!

Autor:

Sport

22.08.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svega dva meseca na Marakani?!

ŠOK NA MARAKANI! Veliko letnje POJAČANJE ODLAZI pred revanš sa Bodeom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde preksinoć su odigrali prvi od dva meča sa Bode Glimtom. Iako su izgledali prilično inferiorno na, istina teškom, terenu u Norveškoj, vratili su se u Beograd sa i te kako aktivnim rezultatom, odnosno golom minusa.

Revanš ih očekuje sledeće nedelje, 28. avgusta, a pre njega mogli bi da ostanu bez jednog od najvećih letnjih pojačanja! Naime, početkom prelaznog roka kao bomba je odjeknula vest da je na Marakanu stigao reprezentativac Srbije Nemanja Stojić koji je branio boje nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu. Očekivalo se da će upravo on biti zamena Aleksandru Dragoviću koji je napustio tim po završetku prošle sezone, međutim, to za sada nije bio slučaj, a izgleda da ni neće biti, pošto se pojavila informacija da crveno-beli žele da ga prodaju.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Stojić na pripremama

Prema informacijama koje prenosi ruski “RPL Sky“, Rubin iz Kazanja ozbiljno je zainteresovan za Stojićeve usluge. Tamošnji član Premijer lige spreman je da plati 1.500.000 evra srpskom šampionu za njegove transfer, a očekuje se da zvanični pregovori uskoro počnu.

Dugo iščekivanim dolaskom Vanje Drkušića, pa i povratkom Stefana Lekovića, štoperska pozicija je ojačala i uz Spajića i Đigu čini se da na Marakani ne vide mesta i za petog centralnog defanzivca. 

Koliko je realno i ljudski da posle svega dva meseca napusti Marakanu, videćemo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading