ĐOKOVIĆ KAO BESKUĆNIK! Novak izašao u javnost u odelu ĐUBRETARA, pa izvadio reket i ZADIVIO SVE (VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uradio je popularni "prenk"

ĐOKOVIĆ KAO BESKUĆNIK! Novak izašao u javnost u odelu ĐUBRETARA, pa izvadio reket i ZADIVIO SVE (VIDEO)

Foto: Tiktok/printscreen

Đoković "pro'po"

Novak Đoković je, osim po ogromnim teniskim uspesima, u svetu poznat i po svojim velikim ljudskim kvalitetima. Čak i oni koji ga ne vole to znaju, ali im je teško da prihvate to gledajući kako "razbija" njihove miljenike na teniskim terenima. Nole ima svoju fondaciju, neretko donira novac i sredstva onima kojima je to najpotrebnije, što je odlučio da učini i sa sumom dobijenom od države posle osvajanja zlata u Parizu.

Tom prilikom, da se podsetimo jednog fenomenalnog gesta, popularnog "prenka", koji su izveli neki poznati sportisti, između ostalih i Novak. 

@despot2225 #srbijaviral #serbia #srbijatiktok #srbija #viral #smesno #parodia #djokovic #crnagora #tennis # ZAPRATITE KANAL DESPOT2225 MNOGO MI ZNACI HVALA VAM OD SRCA @Novak Djokovic ♬ original sound - TAPKAROS

Naime, Đoković se maskirao u kostim đubretara i sa bradom na licu izgledao je gotovo kao beskućnik. Prekrio je sve svoje delove tela i nepomično sedeo na klupi glumeći da ga sve boli, te da jedva hoda. Uzeo je svoju kofu i počeo da hoda, a onda je, na opšte oduševljenje svih prolaznika, odlučio da skine odelo i lažnu bradu, te izvadi teniski reket. Prisutni su bili oduševljeni, baš kao i korisnici društvenih mreža koji su gledali ovaj video.

Da podsetimo, Nole se trenutno nalazi u Njujorku gde se priprema za naredni izazov. Prestižni Grend slem turnir US open 2024 održaće se od 26. avgusta do 8. septembra na terenuma u Njujorku, a branilac titule jeste najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković koji će se prvi put pojaviti na terenu nakon osvajanja najsjajnijeg olimpijskog odličja u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading