NE SMIRUJU SE STRASTI OKO SINERA I DOPINGA: Evo i prvog koji PODRŽAVA Italijana!

Autor:

Sport

22.08.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kritike su došle od najvećih idiota frustriranih"

NE SMIRUJU SE STRASTI OKO SINERA I DOPINGA: Evo i prvog koji PODRŽAVA Italijana!

Foto: Tanjug/AP

Doping slučaj Janika Sinera uzdrmao je teniski svet, ostavljajući mnoge u dilemi da li prihvatiti njegovo opravdanje ili ne. Dok su neki spremni da mu pruže podršku, drugi su skeptični. Nik Kirjos i Denis Šapovalov bili su najglasniji po pitanju tog slučaja tražeći da se Italijan oštro kazni, "glavni" teniseri se nisu oglašavali, a sada je u odbranu Sinera stao, očekivano, predsednik teniskog saveza Italije Anđelo Binagi.

- Kritike su došle od najvećih idiota i frustriranih, onih koji su imali više tehničkih sredstava od Sinera da postanu broj jedan na svetu, ali su podbacili. Normalno je da, kada su frustrirani, imaju otrovne komentare. Bilo bi sasvim druga priča kada bi smo to čuli od Nadala, Đokovića, Medvedeva. Ljudi sa drugačijim ljudskim kvalitetom - poručio je Binagi u intervju za "Gazeta delo Sport".

Otkrio je da im, pak, nije bilo svejedno.

- Prilično smo se uplašili, ali sam siguran da će izaći jači nego ranije. Razmenili smo poruke, znam ga. Ne znam ništa o tome, ali bilo bi čudno, deluje kao afera koja je razjašnjena u svim aspektima. Mislim da se nikad ne bih kladio na slučaj dopinga u koji je uključen Siner - istakao je Binagi i zaključio:

- Verovatno je sve ovo uticalo na psihu tokom četiri meseca, ali pobedio je u Haleu, Sinsinatiju, stigao do polufinala Rolan Garosa, četvrtfinala Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading