ISTINA JE ISPLIVALA NA VIDELO: Partizan o klin, Naneli u ploču - sjajni košarkaš je imao još ispada tokom sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruje se situacija na relaciji Partizan - Naneli.

ISTINA JE ISPLIVALA NA VIDELO: Partizan o klin, Naneli u ploču - sjajni košarkaš je imao još ispada tokom sezone!

Foto: Starsport

Nakon turbulentnog rastanka sa Partizanom, Džejms Naneli je konačno završio svoju odiseju u ovom klubu. Naneli je javno izneo da nije redovno dobijao plate tokom prethodne dve godine, što je izazvalo burne reakcije. Međutim, klub je brzo reagovao i demantovao ove tvrdnje, navodeći da je Naneli isplaćen u potpunosti, osim jednog dela koji je zadržan kao kazna zbog incidenata tokom sezone.

Rastanak sa sjajnim Amerikancem bio je obeležen nesuglasicama oko isplate plata, ali i incidentima na terenu. Prema izvorima "BasketNews-a", Naneli je bio umešan u najmanje još jedan fizički incident tokom godine, što je dodatno zakomplikovalo situaciju:

- Klub je potvrdio da je Naneli isplaćen u potpunosti, sa jedinim izuzetkom zbog kazne koju mu je klub izrekao tokom poslednjeg meseca sezone. Prema izvorima BasketNews-a, Naneli je bio umešan u još najmanje jedan fizički incident tokom godine, gde su ga emocije savladale tokom poluvremena utakmice Evrolige - istakao je renomirani košarkaški portal.

Republika

Foto: Starsport

Prvi čovek crno-belih demantova izjave Nanelija

 

Predsednik kluba, Ostoja Mijailović, pokušao je da objasni situaciju tokom gostovanja na TV Prva, ali je Naneli odlučio da se oglasi i iznese svoju stranu priče. Njegova izjava je izazvala dodatnu pažnju javnosti i medija, ali je klub brzo reagovao i demantovao njegove tvrdnje.

Nakon Nanelijeve izjave, "BasketNews" je otkrio nove detalje o incidenatima u koje je bio umešan. Navodi se da su emocije Nanelija savladale tokom poluvremena utakmice Evrolige, što je dodatno potenciralo njegovu turbulentnu vezu sa klubom.

Uprkos turbulentnom rastanku, Džejms Naneli će ostati upamćen po svojim sjajnim partijama u dresu Partizana, ali i po kontroverzama koje su obeležile njegovu odiseju u ovom klubu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading