PRVO OGLAŠAVANJE MIONE I ŠA NAKON PREGOVORA ZA "ELITU 8!" Porodica Jovanović će pobesneti nakon reperove reakcije!

Autor:

Zadruga

21.08.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša su uhvaćeni ispred zgrade Pinka, a reper se ubrzo oglasio putem Instagrama.

PRVO OGLAŠAVANJE MIONE I ŠA NAKON PREGOVORA ZA "ELITU 8!" Porodica Jovanović će pobesneti nakon reperove reakcije!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elite" su u punom jeku, a fanovi rijalitija već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će biti učesnici ove popularne emisije. Pregovori sa Velikim šefom su uveliko u toku, a javnost veoma pažljivo prati svaki mogući trag o potencijalnim takmičarima.

Miona Jovanović, koja se posle rijalitija odrekla porodice i nastavila da živi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, uslikana je ispred zgrade ružičaste televizije ruku pod ruku sa svojim dečkom, piše Telegraf, pa su mnogi zaključili da ćemo upravo njih gledati u novoj sezoni rijalitija, iako su više puta rekli da će se posvetiti isključivo svojoj karijeri.

Miona i Ša su se vratili u svoj stan nakon pregovora, a kasnije je reper objavio snimak Mione dok jede, pa pokazao da se verovatno pripremaju za "Elitu 8" i sve što ih na imanju čeka narednih deset meseci.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Podsećanja radi, u Nacionalnom dnevniku, Željko Mitrović je juče najavio novu sezonu rijalitija "Elite" i ekskluzivno otkrio ko je prvi učesnik "Elite 8". Reč je o zavodniku sa Zvezdare, Stefanu Kariću, koji je već dva puta bio učesnik rijalitija "Zadruga". Ova informacija je izazvala veliko interesovanje javnosti, a fanovi već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će se pridružiti Stefanu u novoj sezoni "Elite".

Gledaoci se uveliko raduju novoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a Miona i Ša bi definitivno izazvali totalnu pometnju, s obzirom da je njihova veza poprilično turbulentna i publika bi uživala prateći njihov odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading