NANELI ODBRUSIO OSTOJI! Amerikanac mu nije ostao dužan na prozivke - "Nisi me plaćao DVE GODINE, zaustaviću se ovde!"

Autor:

Sport

21.08.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok okršaj.

NANELI ODBRUSIO OSTOJI! Amerikanac mu nije ostao dužan na prozivke - "Nisi me plaćao DVE GODINE, zaustaviću se ovde!"

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Košarkaški klub Partizan je ušao u novu sezonu sa potpuno promenjenim timom, zadržavajući samo Balšu Koprivicu iz prethodne sezone. Odlučili su da prekinu saradnju sa Džejmsom Nanelijem, a predsednik kluba Ostoja Mijailović istakao je disciplinski pravilnik koji igrači potpisuju uz ugovor, posebno se osvrćući na incident sa Stefanom Lazarevićem iz Crvene Zvezde.

Nakon što se Partizan oprostio od Nanelija, on je reagovao okačivši dve slike, izazivajući pažnju javnosti. Ubrzo je stigao odgovor američkog košarkaša, u kojem je naveo da je optužba za klevetu jer je delovao u samoodbrani. Takođe je istakao nedoslednost u primeni timskih pravila i propisa, tvrdeći da se ugovori i pravila primenjuju samo na igrače koji ih ne poštuju.

Oh, to je kleveta pošto sam delovao u samoodbrani. Daj Ostoja, hajde da ne pričamo o timskim pravilima i propisima. Ne možeš to reći kad me nisi platio na vreme dve godine. Mislim da se pravila i ugovori primenjuju samo na one igrače koji ih ne poštuju. Zaustaviću se ovde - rekao je Naneli.

Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i postalo predmet rasprave među navijačima i ljubiteljima košarke.

Pored toga, klub se rastao i sa Nemanjom Jaramazom, što je takođe izazvalo interesovanje javnosti. Ovo je bio obostrani dogovor, a navijači su iskazali različite reakcije na ovu vest.

Novi početak za Košarkaški klub Partizan obećava uzbudljivu sezonu, sa promenama u timu koje su izazvale različite reakcije. Ovo će svakako biti tema koja će se nastaviti pratiti u narednim danima, dok se sezona bude razvijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading