ISTINA O UBISTVU STEVICE I ALENU DELONU! EKSKLUZIVNO: Milomir Marić otkriva sve tajne čuvenog francuskog glumca!

Autor:

Vesti

20.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad ispričani detalji o aferi "Marković-Milošević" i dvojici Srba koji su neslavno završili

ISTINA O UBISTVU STEVICE I ALENU DELONU! EKSKLUZIVNO: Milomir Marić otkriva sve tajne čuvenog francuskog glumca!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Odlazak čuvenog glumca Alena Delona (89) potresao je svetsku javnost. Proteklih dana smrt čuvenog francuskog glumca tema je broj jedan, kako u stranim tako i u domaćim medijima, posebno zato što je njegov život pratio niz tajni i kontroverzi.

Baš o tim tajnama govori za Srpski telegraf i portal Republiku čovek čije je srednje ime tajna, s obzirom na to o kojim ljudima ih i koliko zna.

Poznati novinar Milomir Marić otkrio je za naš portal do sada nepoznate detalje, posebno kada je reč o nekadašnjem Delonovom telohranitelju Srbinu Stevanu Markoviću, koji je ubijen i raskomadan, a čija smrt je i dan-danas pod velom misterije. Pored Markovića, neizostavna je svakako i priča o Milošu Miloševiću, našem glumcu koji je među prvima s ovih prostora zakoračio u Holivud, a koji je, inače, bio blizak prijatelj upravo s Alenom Delonom.

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Alen Delon

LUMPOVANJE

- Slobodno mogu da kažem da je nesreća našeg naroda upravo krenula šezdesetih i sedamdesetih godina, kada su naši momci pomislili da mogu da budu kraljevi Evrope. Kada govorimo konkretno o ovom slučaju, jedno je jasno: da nisu bili izbori u Francuskoj i da tadašnji predsednički kandidat Žorž Pompidu nije bio uključen u celu priču, verovatno ništa od toga ne bi ni bilo. Niko se ne bi interesovao za raskalašan život njegove supruge, čuvene Klod. Naši momci Stevan Marković i Miloš Milošević našli su se u celoj priči. Mladi, puni entuzijazma, mislili su da mogu da pokore Evropu. Upravo to je bio jedan od razloga što su se uključili u sam krem tog evropskog društva, gde su kasnije lumpovali, družili se i provodili sa svim tim poznatim ženama, čime su se i hvalili. Među tim ženama je bila i supruga tadašnjeg predsedničkog kandidata Francuske Žorža Pompida - počinje priču Marić, koji je, inače, i autor čuvenog serijala "Lepi i mrtvi", u kom je u 15 epizoda dokumentarne serije sve objašnjeno.

Prebili čuvenog Žan-Pol Sartra

Bila je jedna čuvena kafana u Parizu, gde se okupljala sama elita francuskog društva, priča Marić.

- Tu je često sedeo čuveni francuski filozof Žan-Pol Sartr. Čuveni dvojac Marković-Milošević je tu jednom prilikom upao i išamarao filozofa, a kada su ih pitali zašto su to uradili, oni su rekli da je on mali, debeo i pametan, da je sve što oni nisu jer su oni veliki, lepi i glupi. Njima je zapravo zasmetalo što on kao takav privlači pažnju javnosti, stalno je na televiziji, dok na njih niko ne obraća pažnju - navodi Marić.

Kada je reč o poznanstvu Alena Delona s Miloševićem i Markovićem, Marić otkriva kako je sve počelo.

- Delon je tada boravio u Srbiji, u Beogradu, snimao se film "Marko Polo". Kada je Milošević čuo da je Delon u Srbiji, on je organizovao jednu grupu momaka da ga prebiju ispred tada čuvenog kluba "Mažestik", a s druge strane je organizovao drugu grupu, koja ga je navodno odbranila. Tako su se upoznali i tako je krenula njihova priča - otkriva Marić i dodaje:

Foto: ST/Dragan Kadić

Milomir Marić o Alenu Delonu

- Nakon toga Milošević odlazi u Holivud, gde je bio šest meseci, tada je počelo snimanje filma "Pad Rimskog carstva". On je pravio čuda po Holivudu. Prepričavao je kako je tamo bivao s mnogim poznatim glumicama i ženama. Imao je u Holivudu jedan restoran koji su držali naši ljudi, zvao se "Adriatik", pričala mi je jednom vlasnica restorana, kada je Milošević došao na jednu od tih večera, na kojoj je, između ostalog, bila i glumica Elizabet Tejlor. On je samo rekao kako će ona kad dođe da se napije i kako će on spavati s njom. I zaista je bio takav. Bio je ubeđen da je lepši od Delona, verovao je da će uspeti, da će postati mnogo jače i poznatije ime od francuskog glumca. Bio je pun sebe.

Čitulja osvanula u Politici

Širom sveta obožavaoci glumca Alena Delona, koji je nakon duge i teške bolesti preminuo u 89. godini života, opraštaju se od njega, a izuzetak nije ni Srbija. Tako je juče u Politici osvanula čitulja kojom, kako se navodi, knjaževačka ekipa upućuje poslednji pozdrav legendarnom glumcu.

- Sačuvaćemo uspomenu na epohu kada je ovaj samuraj filma i umetnik života očarao svet - navodi se u čitulji.

LOKVA KRVI

Marić navodi da je upravo Milošević upoznao Delona i Markovića.

- U tom periodu, dok je on boravio u Holivudu, njegov prijatelj iz Srbije Stevan Marković biva uhapšen u Francuskoj, gde je u zatvoru završio zbog neke pljačke u Briselu. Milošević je tada pozvao Delona i zamolio ga da izbavi Markovića iz zatvora, što je ovaj i učinio. Tako je počelo poznanstvo Delona i Markovića, koji mu kasnije postaje telohranitelj. Tada dolazi period kada su se naši momci osilili, uvereni da mogu da pokore svetski i evropski asfalt. Nažalost, završavaju neslavno. Markovićevo telo je pronađeno na smetlištu, s odsečenim polnim organom, koji su mu prilikom ubistva stavili u usta. S druge strane, Milošević je takođe završio neslavno. Pronađen je u lokvi krvi, u kupatilu, zajedno sa tadašnjom partnerkom Barbarom Runi, koja je bila supruga čuvenog holivudskog glumca Mikija Runija - ispričao je poznati novinar.

Marić navodi da cela ova priča treba da služi kao pouka svim našim momcima koji misle da mogu sve.

- Činjenica je da taj veliki svet nikome ne prašta, te ako pomisle da mogu da stanu iznad njih, treba da se sete ovih momaka i toga kako su završili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading