OBRADOVIĆ BRUTALNO ODBRUSIO NANELIJU: Poštujemo te samo ako se ponašaš kako treba!

Autor:

Sport

22.08.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivava sve ono što se tajilo preko leta

OBRADOVIĆ BRUTALNO ODBRUSIO NANELIJU: Poštujemo te samo ako se ponašaš kako treba!

Foto: Starsport

Nakon turbulentnog rastanka sa Partizanom, Džejms Naneli je konačno i zvanično završio svoju odiseju u ovom klubu. Naneli je, nakon što je Ostoja rekao da je košarkaš prekršio klupske discipline, javno izneo da nije redovno dobijao plate tokom prethodne dve godine, što je izazvalo burne reakcije. Međutim, klub je brzo reagovao i demantovao ove tvrdnje, navodeći da je Naneli isplaćen u potpunosti.

O tome, iako nije naglasio da je konkretno ta situacija u pitanju, je za klupski sajt govorio i Željko Obradović, iznevši da svi moraju da se ponašaju kako dolikuje veličini kluba.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Vrata ovog kluba su otvorena za sve koji misle da mogu biti deo Partizana, ali oni moraju da znaju kako treba da se ponašaju. Partizan je brend, iznedrio je plejadu fantastičnih igrača i trenera. Ovo ime mora da se štiti, ja nisam više Željko Obradović, već sam trener Partizana Željko Obradović i moram da se ponašam u skladu sa tim. Nema više niko privatno ime i pravo na privatnost. Gde god da bude i šta god radio, ispred ćemu stajati "igrač Partizana". U tom smislu moraju da se ponašaju kako dolikuje ovom grbu. To je jedini način koji mora biti ispoštovan. Moramo da poštujemo grb i ne pravimo nikakve probleme bilo koje vrste - rekao je Žoc.

Uprkos turbulentnom rastanku, Džejms Naneli će ostati upamćen po svojim sjajnim partijama u dresu Partizana, ali i po kontroverzama koje su obeležile njegovu odiseju u ovom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading