NEKAD JE NOLE ZBOG NJEGA LIO SUZE! Emotivni susret najboljih tenisera - POGLEDAJTE kako je to izgledalo!(VIDEO)

Autor:

Sport

21.08.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je slika potpuno drugačija.

NEKAD JE NOLE ZBOG NJEGA LIO SUZE! Emotivni susret najboljih tenisera - POGLEDAJTE kako je to izgledalo!(VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, ponovo je zakoračio na terene Njujorka gde je odradio nekoliko treninga. Ovoga puta, primetno je bilo da više ne nosi steznik oko kolena koje je nedavno operisao. Ovaj povratak je bio posebno emotivan jer je Đoković proveo vreme sa svojim nekadašnjim rivalom i prijateljem, argentinskim teniserom Huanom Martinom Del Potrom.

Susret Novaka Đokovića i Huan Martin Del Potra na centralnom terenu Artur Eš u Njujorku bio je obeležen ovacijama publike. Obojica tenisera su srdačno pozdravljena, a posebno je bilo dirljivo videti podršku koju su dobili od svojih navijača. Nakon treninga, njih dvojica su se opustili i uživali u razgovoru, verovatno se priseteći zajedničkih uspomena i prethodnih susreta na terenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

Iako su u prošlosti bili rivali koji su jedan drugome izazivali emotivne reakcije, poput Novakovog plača u Rio de Žaneiru 2016. godine i Del Potrovog u Njujorku 2018. godine, sada je slika potpuno drugačija. Njihov susret na terenu obeležen je smehom i opuštenom atmosferom, što je pokazalo koliko su njihovi odnosi evoluirali tokom godina.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju posvećenost i upornost povratkom na teniske terene, dok je susret sa Del Potrom naglasio važnost prijateljstva i poštovanja među teniserima. Ovi trenuci pokazuju da je tenis više od igre - to je i prijateljstvo, emocije i nezaboravne uspomene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading