EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SALDANJOM! Partizan povlači KRITIČAN potez po pitanju Brazilca

Autor:

Sport

22.08.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa u Humskoj ne ide kako treba...

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SALDANJOM! Partizan povlači KRITIČAN potez po pitanju Brazilca

Foto: Starsport

Partizan večeras od 20:15 časova na svom terenu dočekuje Gent i ima poslednji pokušaj da se domogne nekog od evropskih takmičenja. Posle katastrofe protiv Dinamo Kijeva u borbi za Ligu šampiona, te poraza od Lugana u dvomeču plej-ofa za Ligu Evrope, crno-beli traže treću sreću protiv belgijskog predstavnika u borbi za Ligu konferencije. Ni u domaćem šampionatu im ne ide najbolje, a nekako im najviše nedostaje, iako je u timu, onaj Mateus Saldanja iz prošle sezone. Ubitačni Brazilac je ovog leta samo senka onog što je bio do pre nekoliko meseci. Istina, uticale su i povrede na to, ali čini se da postoje mnogo dublji razlozi.

Naime, transfer Mateusa Saldanje u Al Džaziru bio je, kako se pisalo, gotova stvar, međutim... Projektovalo se da će ovaj brazilski fudbaler postati zlatna koka Partizana, ali na kraju su pregovori propali.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Iako su iz Emirata nudili primamljive ponude, na kraju je novac otišao u Osijek za Ramona Mijereza, što je predstavljalo psihološki slom za Brazilca, ali i teško palo upravi crno-belih.

Bliži se kraj evropskih kvalifikacija, a Partizan je u blagoj panici zbog neizvesne situacije sa Saldanjom sa kojim ima dogovor da do kraja istih ostane u Humskoj. 

Međutim, kako se bliži i kraj samog prelaznog roka, piše "Maxbet sport", uprava kluba je spremna da spusti cenu za najboljeg strelca, jer je svesna da je kasa prazna i da Brazilac u ovakvom stanju nije od velike koristi ekipi.


Saldanja se nalazi u nezavidnoj situaciji, što i te kako utiče na njegovu formu, a u Humskoj sada čekaju pravu ponudu kao ozeblo sunce...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading