HRVATSKA STARLETA ZABRINULA FANOVE: Ivana Knol objavila šokantne fotografije - doživela je veliki peh! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.08.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ona je samo satkana od krvi i mesa.

HRVATSKA STARLETA ZABRINULA FANOVE: Ivana Knol objavila šokantne fotografije - doživela je veliki peh! (FOTO GALERIJA)

Foto: www.profimedia.rs

Ivana Knol, najpoznatija hrvatska starleta koja je na društvenim mrežama poznata po nadimku "Knoll doll" redovno milione svojih pratilaca oduševljva svojim vrelim fotkama.

I ovoga leta je Ivana Knol pokazala i dokazala svoju ljubav prema sportu. Bila je kao navijač učesnik Evropskog prvenstva u fudbalu koje je održano u Nemačkoj gde je bodrila svoju nacionalnu selekciju koja je doživela potpuni rezultatski krah, eliminaciju u grupnoj fazi.

Letnji odmor hrvatska starleta je provodila na grčkom ostrvu Mikonos, gde je mušku populaciju dovodila do ludila, ali je odmor po nju krenuo u neželjenom pravcu.

Ivana je putem društvenih mreža obavestila pratioce da je doživela peh, a uz fotografiju na kojoj je u invalidskim kolima, napisala je:

- Da, slomljena kost. 

Međutim, samo par dana nakon nezgode, Ivana Knol je oduševila publiku na Instagramu. Nova serija njenih fotografija pokazuje ovu hrvatsku starletu u izazovnom kupaćem kostimu, ali i longetom na desnom skočnom zglobu i štakama u rukama koji joj pomažu pri kretanju.

 

Za sada nije tačno poznato kako je došlo do povrede najpoznatije hrvatske starlete.

Zanimljivo je da je veče pre toga objavila seriju priča iz kluba gde se videlo kako se odlično zabavlja igrajući i uživajući. Ona je objavila jedan video gde igra, a onda joj se na trenutak video crni donji veš. Takođe, haljina ima toliko proreza da je primetno da navijačica nema ni grudnjak, a i donji veš je upitan. Ipak, dobro se zabavila sve do jutra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Upravo nakon navedenog izlaska, Ivana Knol je objavila navedenu fotografiju u kolicima.

Navijačica je svakodnevno obaveštavala svoje pratioce o doživljajima tokom odmora, izražavajući oduševljenje u svemu što je videla na Mikonosu. Ovo nije prvi put da je uživala na odmoru, pošto je nedavno provela neko vreme na Ibici, gde se družila sa brojnim poznatim ličnostima iz muzičke industrije. Tokom svog boravka na ostrvu, čak je imala priliku da prisustvuje nastupu švedske house grupe Swedish House Mafia. Nakon šoua, ona se slikala sa jednim od članova, Stivom Anđelom, izazivajući uzbuđenje među svojim fanovima i pratiocima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading