UŽAS U GRČKOJ! Devojčica u mraku prošla kroz staklena vrata i zadobila strašne povrede! MAJKA S BEBOM U NARUČJU BILA TIK IZA NJE!

Autor:

Putovanja

12.09.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nisam ni sanjala kao roditelj da može da se desi - napisala je Marija

UŽAS U GRČKOJ! Devojčica u mraku prošla kroz staklena vrata i zadobila strašne povrede! MAJKA S BEBOM U NARUČJU BILA TIK IZA NJE!

Foto: Shutterstock

Marija je sa porodicom letovala u Grčkoj, a u ponedeljak je njena ćerka doživela povredu kada je udarila u staklena vrata u jednoj vili u kojoj nije radilo svetlo.

Potresena majka opisala je detalje drame koju je su preživeli, a putem društvenih mreža se zahvalila ljudima koji su im pritekli u pomoć.

- Želela bih da se zahvalim svima koji su 09.septembra u Flogiti pomogli suprugu i meni kada nam je ćerka, jer je bio mrak u hodniku, a nije radilo osvetljenje jedne vile, prošla kroz staklena vrata i zadobila povrede od stakla. Ovo nisam ni sanjala kao roditelj da može da se desi, a bili smo tik iza nje - napisala je Marija.

U trenutku nezgode mnogi gosti hotela su izašli iz svojih soba da pomognu devojčici i odmah pozvali Hitnu pomoć. Jedan od gostiju im je pričuvao bebu i krenuo sa njima do bolnice.

- Hvala svima koji su izašli iz svojih soba da pritrče u pomoć, zvali hitnu, čuvali nam mlađu ćerkicu. Ženama iz Pančeva, ženi iz Makedonije, Grkinji koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, Bojanu koji je čuvao našu bebu i krenuo sa nama do bolnice. Svakome ko je bio tu, a bilo je dosta ljudi - napisala je ona.

Zahvaljujući brzoj reakciji gostiju, njihova ćerka je odmah hospitalizovana i na sreću prošla je sa manjim telesnim povredama.

- Hvala Bogu, naša ćerka je prošla sa manjim povredama i dobro je! Dobri ljudi, hvala vam do neba! - zahvalila se Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading