UZNEMIRUJUĆI SNIMAK BORE ĐORĐEVIĆA PRED SMRT! Scene rokerovog mučenja nateraće vam suze na oči!

Autor:

Zabava

10.09.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji nastup legendarne rok zvezde dirnuo publiku do suza!

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK BORE ĐORĐEVIĆA PRED SMRT! Scene rokerovog mučenja nateraće vam suze na oči!

Foto: e-stock

Legendarni frontmen grupe "Riblja čorba", Borislav Bora Đorđević, održao je svoj poslednji koncert ove godine u Šamcu, u Bosni i Hercegovini. Ovaj koncert bio je posvećen svim ljudima koji su voleli Boru, a prisutni su uživali u dobro poznatim hitovima poput "Pogledaj dom svoj anđele", "Kad sam bio mlad", "Ostani đubre do kraja" i mnogim drugim.

Iako je Bora Đorđević često kašljao tokom ovog nastupa, fanovi su mu bili zahvalni na koncertu koji im je poklonio, ne sluteći da će to biti njegov poslednji. Mnogi su primetili da se mučio, ali su istovremeno bili zadivljeni njegovom predanošću i energijom koju je uložio u nastup. Emotivni komentari ispod snimka ovog koncerta svedoče o tome koliko je Bora značio svojoj publici i koliko će nedostajati njegova muzika.

 

 

"Već tada mi nije bilo dobro", "Videlo se da se mučio", "Ne prihvatam njegovu smrt", "Tako bolestan je pevao za publiku", "Legendo" - bili su samo neki od komentara ispod snimka. 

Menadžer pokojnog Bore Čorbe je otkrio da je roker tokom ovog koncerta primao infuziju, ali uprkos lošem zdravstvenom stanju, nije želeo da izneveri fanove i otkazao nastup. Ovaj gest odaje poštovanje prema publici koju je Bora voleo i kojoj se posvetio do poslednjeg trenutka.

Bora Đorđević će ostati upamćen kao legenda muzičke scene, a njegov odlazak ostavlja veliku prazninu koju će teško popuniti bilo ko. Svojom energijom, harizmom i nezaboravnim tekstovima, ostavio je neizbrisiv trag u svetu rok muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading