OVDE SE IZDAJU APARTMANI SA POGLEDOM NA MORE: Kada vidite gde se nalaze MNOGIMA NEĆE BITI PRIJATNO

Autor:

Putovanja

25.08.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udaljeni su 500 metara od plaže

OVDE SE IZDAJU APARTMANI SA POGLEDOM NA MORE: Kada vidite gde se nalaze MNOGIMA NEĆE BITI PRIJATNO

Foto: Shutterstock

U poslednje vreme, sve je više neobičnih lokacija koje se koriste za turistički smeštaj, a jedna od njih je i crkva Svetog Nikole u Neumu. Naime, ove godine su stanovi u ovoj crkvi počeli da se izdaju turistima, nudeći im smeštaj sa pogledom na more.

Izbor smeštaja

Republika

Foto: Republika

Odmor u Neumu

 

Turisti mogu da biraju između devet apartmana, od kojih je najmanji garsonjera od 22 kvadrata, dok je najveći trosoban stan sa balkonom koji prostire se na 165 metara kvadratnih. Apartmani koji se izdaju su udaljeni svega 500 metara od mora, što predstavlja dodatnu pogodnost za goste.

Cene i zadovoljstvo gostiju

Republika

Foto: Republika

Odmor u Neumu

 

Cena garsonjere tokom avgusta kreće se od 99 evra po noći, dok će gosti za četiri noćenja u velikom apartmanu morati da potroše 916 evra. Iako su cene prilično visoke, turisti su, čini se, zadovoljni smeštajem, s obzirom da su ga ocenili sa visokih 9,3. Takođe, ističe se da smeštaj nudi besplatan parking i Wi-Fi, dodatne pogodnosti koje doprinose ukupnom iskustvu gostiju.

Reakcija sveštenika

Sveštenik Mladen Šutalo, upisan kao vlasnik stana Zvijezda mora, govorio je o ovom poslovnom poduhvatu koji je izazvao dosta pažnje. On ističe da su stanovi vlasništvo Parohije Gospe od Zdravlja u Neumu, te da će parohija imati svoja sredstva za održavanje crkvenih objekata na teritoriji parohije.

Sveštenik nije odgovorio na pitanje kojim novcem su stanovi opremljeni, ali je naglasio da su stanovi sređeni tek sredinom jula te da o njima brinu zadužene osobe koje za to dobijaju novčanu naknadu.

Ovaj primer predstavlja zanimljivu inovaciju u oblasti turizma, otvarajući nove mogućnosti za korišćenje prostora koji bi inače bili namenjeni isključivo verskim aktivnostima. Sve u svemu, apartmani u crkvi Svetog Nikole u Neumu predstavljaju jedinstvenu ponudu koja privlači turiste željne neobičnog iskustva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading