NOVI BIZARAN SPORT MEĐU TURISTIMA: Ekstremno je opasan, već je ODNEO DVA ŽIVOTA, postoji tabela u kojoj se BODUJU SMRTI I POVREDE (FOTO/VIDEO)

Autor:

Putovanja

04.09.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrtonosni "sport" postao je popularan i na društvenim mrežama

NOVI BIZARAN SPORT MEĐU TURISTIMA: Ekstremno je opasan, već je ODNEO DVA ŽIVOTA, postoji tabela u kojoj se BODUJU SMRTI I POVREDE (FOTO/VIDEO)

Foto: pixabay.com

Na Balearskim ostrvima, poput Majorke, Menorke i Ibice, postoji bizaran "sport" koji je postao izuzetno popularan među turistima. Reč je o "balkoningu" - ekstremno opasnoj aktivnosti koja je odnela dva života ove sezone, dok je više osoba povređeno. Ovaj fenomen je doveo do bizarnog "takmičenja" koje ima svoju tabelu, a na kojoj se boduju smrt i povrede "balkonista".

Nemac izgubio zube u pokušaju "balkoninga"

Nedavno se dogodio incident koji je skrenuo pažnju javnosti na opasnosti "balkoninga".

 

 

Naime, 36-godišnji Nemac je pokušao da pređe sa jednog balkona na drugi dok je bio pijan, ali je izgubio ravnotežu i pao. Pokušavajući da se uspravi, udario je glavom o trotoar i izgubio nekoliko zuba. Snimak ovog događaja šokirao je mnoge, a hitna pomoć je intervenisala prevozeći ga u bolnicu.

 

 

Ludilo "balkoninga" na društvenim mrežama

Ovaj smrtonosni "sport" postao je popularan i na društvenim mrežama, gde se prate bizarni incidenti i nesreće "balkonista". Na Balearskim ostrvima, pijani turisti često sebi stavljaju život na kocku penjući se sa balkona na balkon, što je rezultiralo teškim padovima i čak smrtnim ishodima.

 

 

Takmičenje "Federació Balear de Balconing"

Postoji čak i "Federació Balear de Balconing" koja beleži ove nesreće i vodi tabelu na kojoj se boduju smrt i povrede "balkonista". Trenutno, Britanci vode sa osam poena, dok su Nemci na drugom mestu sa sedam. Ovi bizaran "liga" ohrabruje takmičare da se bore za zlatnu medalju, čak i po cenu gubitka zuba.

Neslavni šampion sezone

Na kraju ove turističke sezone saznaćemo ko će biti neslavni šampion "BalconLeague24". Dok se fanovi ove lige uzbuđuju oko završnice sezone, ostaje pitanje šta će preduzeti nadležne institucije kako bi se sprečile dalje tragedije i povrede usled opasnog "balkoninga" na Balearskim ostrvima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading