BORA ČORBA JE VELIKU TAJNU ODNEO U GROB: Otkrivamo šta se desilo pred njegovu SMRT, porodica saznala za ISTINU!

Autor:

Zabava

11.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević je pre svoje smrti uradio neverovatno plemenitu stvar!

BORA ČORBA JE VELIKU TAJNU ODNEO U GROB: Otkrivamo šta se desilo pred njegovu SMRT, porodica saznala za ISTINU!

Foto: ST/N. Pančić, E stock

Legenda rokenrola Bora Đorđević i frontmen muzičke grupe ,,Riblja čorba" u subotu je ispraćen na večni počinak u rodnom Čačku. Neutešna porodica, prijatelji i mnogobrojne kolege okupile su se na groblju u Čačku, kraj Aleje zaslužnih građana, gde se nalazi večna kuća Bore Čorbe. 

 

Bora Čorba bio je voljen, iza sebe je ostavio bogatu karijeru, uspešne hitovi, ali i buran privatni život. Mnogi znaju da se ženio tri puta, a najpoznatiji je bio njegov brak sa Draganom Đorđević.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

Sa Draganom ima sina Borisa, a zajedno su živeli sa Draganinom ćerkom Tamarom iz prethodnog braka. Nakon što su se sporazumno razveli 5. februara 2007, Bora joj je ostavio stan u kojem su živeli, što svedoči o njegovom poštovanju prema bivšoj supruzi.

Legendarni roker se 18. novembra 2009. godine oženio po drugi put, dvadeset osam godina mlađom rudničankom Aleksandrom. Venčanje je obavljeno na Rudniku, a izabranicu je upoznao tokom turneje po SAD. Nakon četiri godine je i ovaj brak okončan.

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

Muzičar je treću sreću pronašao pored izvesne Dubravke Milatović, koja je od njega mlađa više od 28 godina. Bora je u jednom intervjuu izjavio da je ona njegova poslednja ljubav.

Bora je sa sobom u grob odneo veliku tajnu, koja će uskoro izaći na videlo. Naime, dosta se priča o njegovom nasledstvu, ko će naslediti veliku imovinu, pokretu i nepokretnu. A kako je Bora bio velikog srca, poznato je da je bio član društva za zaštitu životinja, te je poznato da je pre nego što je napustio ovaj svet, veliku donaciju dao njima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading