SKANDAL U REGIONALNOJ LIGI! Ova objava obišla je ceo svet - "Ako neko iznajmljuje stan, javite se..." (FOTO)

Autor:

Sport

11.09.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove situacije nisu baš uobičajene.

SKANDAL U REGIONALNOJ LIGI! Ova objava obišla je ceo svet - "Ako neko iznajmljuje stan, javite se..." (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija, košarka

Košarkaški klub Mornar iz Bara uspeo je da osigura svoje mesto u AdmiralBet ABA ligi za predstojeću sezonu, ali sada se suočava sa novim izazovom - pronalaženjem smeštaja za svoje igrače. Iako je klub uspeo da pronađe sredstva i sklopi tim, nedostatak smeštaja za igrače postao je glavna prepreka koju treba prevazići.

Neobična situacija postala je tema nakon što je klub putem svog zvaničnog Instagram profila uputio apel građanima Bara. U objavi se navodi da Mornar traži osam jednosobnih i jedan dvosoban stan za smeštaj novopridošlih igrača. Poziv je upućen svim zainteresovanim građanima koji mogu da se jave na telefon naveden u objavi.

- Za potrebe smeštaja novih igrača, Mornar ima potrebu iznajmljivanja osam jednosobnih i jednog dvosobnog stana. Svi zainteresovani se mogu javiti na telefon iz oglasa - stoji u objavi ovog kluba.

Ova neobična praksa privukla je pažnju javnosti i pokrenula raspravu o izazovima sa kojima se sportski klubovi suočavaju van terena.

S obzirom na to da je Mornar uspeo da obezbedi učešće u AdmiralBet ABA ligi, ova situacija naglašava važnost infrastrukture i resursa van sportskih rezultata. Klubovi se često suočavaju sa izazovima kao što su pronalaženje sponzora, upravljanje finansijama, ali i organizacija svakodnevnih potreba igrača, poput smeštaja.

Nakon objave apela za smeštaj, javnost je pokazala različite reakcije. Dok su neki izrazili zabrinutost zbog nedostatka infrastrukture u sportskim klubovima, drugi su iskazali solidarnost i spremnost da pomognu klubu u rešavanju ovog problema.

Situacija koju je klub Mornar iz Bara doživeo sa nedostatkom smeštaja za igrače postala je primer izazova sa kojima se sportski klubovi suočavaju izvan terena. Ovaj apel pokazuje složenost upravljanja sportskim timovima i potrebu za podrškom zajednice u rešavanju ovakvih pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading