U TOALETU RESTORANA GOST MISLIO DA JE SAM, KAD ONO... Zmija oko wc šolje samouvereno kruži! Komentari su urnebesni (FOTO)

Autor:

Vesti

12.09.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se odvilo u jednom valjevskom ugostiteljskom objektu.

U TOALETU RESTORANA GOST MISLIO DA JE SAM, KAD ONO...  Zmija oko wc šolje samouvereno kruži! Komentari su urnebesni (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/valjevo_live

Neobičan prizor u valjevskom restoranu

Jedan restoran u Valjevu nedavno je postao tema rasprave na društvenim mrežama zbog neobičnog prizora koji je zatečen u njihovom toaletu. Naime, gost restorana je snimio zmiju koja je gmizala oko WC šolje, što je izazvalo veliko interesovanje među korisnicima društvenih mreža.

Kako se može videti na snimku koji je ubrzo postao viralan, zmija je bila dugačka i mirno se kretala oko WC šolje. Ubrzo su se pojavile pretpostavke da je reč o bezopasnoj "ribarici", što je dodatno podstaklo diskusiju o ovom neobičnom događaju.


Reakcije korisnika društvenih mreža

Nakon što je snimak zmije u restoranu postao viralan, korisnici društvenih mreža su aktivno učestvovali u raspravi, ostavljajući različite komentare ispod objave. Među komentarima su se našli i šaljivi komentari koji su dodatno začinili celu situaciju.

Neki od komentara su bili izrazito duhoviti, poput "Pobegla iz kuhinje", "Nije to zmija, mom kumu ispala pantljičara", "Nečija tašta?", "Eeee tašta, tašta... ni u WC ne mogu na miru od tebe...". Ovi komentari su dodatno doprineli širenju priče o neobičnom događaju u valjevskom restoranu.

 

Tako da, ubuduće kada se nalazite vani, povedite računa, nikada se ne zna koga ili šta možete zateći na mestima gde mislite da je to nemoguće da se desi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading