PLATILI HOTEL 50.000 DINARA ZA NOĆ, A MORAJU DA SE TUKU SA OSTALIM GOSTIMA: Pakao u "luksuznom" hotelu, "OVO NIJE ODMOR VEĆ STRES" (VIDEO)

Autor:

Putovanja

27.08.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene liče na maraton

PLATILI HOTEL 50.000 DINARA ZA NOĆ, A MORAJU DA SE TUKU SA OSTALIM GOSTIMA: Pakao u "luksuznom" hotelu, "OVO NIJE ODMOR VEĆ STRES" (VIDEO)

Foto: tiktok/bryanbeensofficial/js.ebersold

Luksuzni odmor na Majorci, u hotelu sa noćenjem od najmanje 50.000 dinara, može se pretvoriti u pravi atletski izazov za goste. Umesto mirnog opuštanja pored bazena, oni se suočavaju sa neviđenim haosom svakog jutra, boreći se za savršeno mesto pod suncem. Viralni TikTok snimci svedoče o scenama koje podsećaju na olimpijski maraton, gde gosti trče, preskaču prepreke i brzo zauzimaju najbolje ležaljke.

 

@js.ebersold

 

♬ Originalton - js.ebersold

 

"Čudo je što još nisu stavili natpis: 'Trčanje zabranjeno!'", glasi jedan od komentara.

Haos u luksuzu

Iako se ovo dešava u luksuznom hotelu na Majorci, gde noćenje košta više od 50.000 dinara, gosti se i dalje upuštaju u borbu za mesto pored bazena umesto da uživaju na prelepoj peščanoj plaži samo 100 metara dalje. Ovaj paradoks izaziva nevericu, sa mnogima koji komentarišu da je ovo više stres nego odmor.

"Ovo nije odmor, ovo je stres!", jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok drugi korisnici otvoreno izjavljuju kako je ovo poslednje mesto gde bi želeli da provedu svoj odmor.

 

 

S obzirom na visoku cenu, gosti očekuju luksuz i udobnost, ali umesto toga doživljavaju pravu dramu svakog jutra.

Reakcije na društvenim mrežama

Komentari na društvenim mrežama odražavaju iznenađenje i razočaranje gostiju. Ovi komentari jasno ukazuju na to da čak i najekskluzivniji smeštaji ne garantuju mir i udobnost ako se ne upravlja pravilno organizacijom i raspodelom resursa kao što su ležaljke.

Ovaj paradoksalni scenario na luksuznom odmoru na Majorci ukazuje na to da čak i najskuplji smeštaji mogu biti poprište haosa ukoliko se ne uspostave odgovarajući sistemi organizacije. Umesto očekivanog opuštanja, gosti se suočavaju sa atletskim izazovom oko bazena, što baca senku na inače ekskluzivan doživljaj odmora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading