PANIKA MEĐU SRPSKIM TURISTIMA U GRČKOJ, JEDNU STVAR SU SVI PREVIDELI: "Kako neko nema mozga, ovde ima beba, dece, trudnica"

Autor:

Putovanja

09.09.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su osudili ponašanje roditelja sa bolesnim detetom

PANIKA MEĐU SRPSKIM TURISTIMA U GRČKOJ, JEDNU STVAR SU SVI PREVIDELI: "Kako neko nema mozga, ovde ima beba, dece, trudnica"

Foto: Printscreen/Instagram/mojbeograd_vesti

Jedna porodica iz Srbije doživela je neobično iskustvo tokom letovanja u Grčkoj, kada su se na plaži susreli sa parom turista koji je poveo svoje bolesno dete sa boginjama na odmor. Čitava epizoda izazvala je paniku među turistima, a njihovo iskustvo postalo je hit na Fejsbuk grupi "Live from Greece".

Panika na plaži

Republika

Foto: Shutterstock

Panika na grčkoj plaži

 

Porodica iz Srbije već deset dana uživala je na plaži, kada su se neposredno pored njih pojavili mladi par iz Severne Makedonije sa bebom. Međutim, ono što je izazvalo zabrinutost bilo je saznanje da je njihova beba zaražena boginjama. Kako su roditelji iz Srbije imali sina od četiri godine, ovaj susret ih je posebno uznemirio.

Neprijatno iznenađenje

Republika

Foto: Shutterstock

Panika na grčkoj plaži

 

Situacija je postala još dramatičnija kada je mladi par iz Makedonije odlučio da dovede svoje dete s boginjama na plažu, uprkos prisustvu drugih malih dece i trudnice. Očigledno nesmotreno ponašanje izazvalo je oštru reakciju porodice iz Srbije, koja je izrazila svoje uznemirenje i nevericu.

- Epizoda boginje na plaži. Naime, tu smo već 10 dana i stižemo na plažu jutros i neposredno pored nas mladi par iz Severne Makedonije sa bebom. Naš klinac oko nje, tamo vamo i posle nekog vremena mi u vodi, izlazimo i vidimo na 20 metara od ovog para sedi još jedan par s dvoje dece. Klinac oko 3 godine, i starija devojčica. Klinac uporno želi da priđe bebi jer su oko nje na peškiru neke igračkice. Mama od ovog klinca ga odvraća više puta, a mlada Makedonka kaže pa neka ga, nek se igra. "Ne, ne, mi imamo boginje". Makedonka skoči, pa jao nemojte mi ih nismo preležali plus sam trudna. I ovaj par se pomeri od njih za još 20 metara, i kao okej je ne dramite mi idemo danas za Srbiju - počinje da prepričava turista iz Srbije.

Reakcija porodice iz Srbije

Jedan od članova porodice iz Srbije podelio je svoje iskustvo na Fejsbuk grupi, izražavajući nevericu zbog ponašanja para iz Severne Makedonije. Njegova reakcija izazvala je lavinu komentara, pri čemu su se mnogi složili sa ogorčenjem porodice iz Srbije.

- Par je kroz pola sata otišao sa plaže. Pa se nešto mislim, kako je moguće da neko toliko nema mozga da ne razmišlja da ima beba, male dece, trudnica na plaži i da bez pardona dovede dete s boginjama koje šeta plažom u gužvu. Pored toliko široke plaže i mesta koliko želiš - pojašnjava Srbin koji je podelio svoju priču u grupi "Live from Greece".

- Provereno znam kako su prolazili oni koji su sa 40 godina, sa decom ležali boginje. Tako da eto, i takve stvari se dešavaju. I što reče neko, dobro pa su rekli da ih imaju - zaključuje Srbin.

Kritike i podrška na društvenim mrežama

Nakon što je priča postala viralna, korisnici Fejsbuka su se u velikom broju uključili u raspravu, izražavajući svoje mišljenje o ovoj neobičnoj situaciji. Dok su neki osudili ponašanje roditelja sa bolesnim detetom, bilo je i onih koji su izneli svoja slična iskustva tokom letovanja.

- Mi smo dobili boginje prvi dan letovanja. Šta ćemo, išli smo na plažu ujutru i uveče kad nema sunca - piše jedna majka iz Srbije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading