JOSIPA LISAC I ALKA VUICA U DRUŠTVU SVETSKIH ZVEZDA! Upoznale članove čuvene grupe, komentari na mrežama pršte na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavila je i videomontažu s članovima benda koje su imale priliku i upoznati. "Predivno veče i jedan od najboljih koncerata ikad", poručila je Vuica.

JOSIPA LISAC I ALKA VUICA U DRUŠTVU SVETSKIH ZVEZDA! Upoznale članove čuvene grupe, komentari na mrežama pršte na sve strane! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Čuveni britanski bend Duran Duran sinoć je održao koncert u pulskoj Areni. Među mnogobrojnom publikom našle su se i pevačice Josipa Lisac i Alka Vuica, koje nisu nijednog trenutka krile oduševljenje što su na svirci čuvenog sastava. Naime, Alka je na Instagramu podelila nekoliko video-klipova sa koncerta, ali i fotografiju s Josipom Lisac. "Mi volimo Duran Duran" - napisala je ona ispod objave. 

Objavila je i videomontažu s članovima benda koje su imale priliku i upoznati. "Predivno veče i jedan od najboljih koncerata ikad", poručila je Vuica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Inače, bend je u Hrvatskoj do sada nastupio dva puta, u Domu sportova i na Šalati, a u dve hiljade godina starom amfiteatru podsetili su na bezvremensku kolekciju hitova te predstaviti novi album Danse Macabre.

U Pulu je grupa stigla nakon nastupa u Atini, na Montreaux Jazz festivalu te Lucca i Monte Carlo Summer festivalima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Inače, hrvatska pevačica Alka Vuica izazvala je haos nedavno tokom gostovanja u emisiji "Magazin in" kod voditeljke Sanje Marinković. Dok je Vuica iznosila svoju zamerku da emisija obiluje tračarenjem, Sanja je smireno reagovala na ovu kritiku. Ovaj incident je podsetio gledaoce na prethodne sukobe u emisiji, uključujući i skandal sa Majom Nikolić.

Tokom gostovanja u emisiji "Magain in", Alka Vuica je izrazila svoje nezadovoljstvo količinom tračarenja u emisiji. Obrativši se Sanji Marinković, Vuica je iznela svoju konstataciju da smatra da u emisiji previše ima tračeva. Ova izjava izazvala je tenziju u studiju, ali je voditeljka brzo reagovala na kritiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading