VUČIĆ POSETOM EGIPTU ISPISUJE ISTORIJU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon specijalni dodatak!

Autor:

Vesti

14.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

VUČIĆ POSETOM EGIPTU ISPISUJE ISTORIJU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon specijalni dodatak!

Foto: Printscreen/rts.rs

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 14. jul vam donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

ISTORIJSKI GOVOR ĐOKOVIĆA PRED VELIKO FINALE VIMBLDONA: Vaše bombe su mi dale snagu!

Novak Đoković još jednom je dokazao ne da je samo najbolji srpski sportista u istoriji već i čovek koji širom sveta, bez imalo straha, brani čast svog naroda. Tako je i u petak uveče, posle pobede nad Lorencom Musetijem (3:0), održao istorijski govor kojim je šokirao sve mrzitelje i zapušio im ista, ali i oduševio naciju.

VUČIĆ U EGIPTU SA EL SIJEM: Ovom posetom se piše istorija!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Kairu da je juče potpisan Ugovor o slobodnoj trgovini između Srbije i Egipta od izuzetnog značaja i da je potpisano ukupno 10.412 tarifnih linija za Srbiju i 6.075 tarifnih linija za Egipat.

U SRBIJI JOŠ RATUJU PARTIZANI I ČETNICI! A prošlo je tek 80 godina!

Prošlo je 79 godina od završetka Drugog svetskog rata, a i dalje se, izgleda, jedino ovde, i dalje prave (veštačke) podele na partizane i četnike i iniciraju besmisleni sukobi.
Naime, usred Novog Sada, na Trgu slobode, 11. jula sukobili su se pripadnici organizacija s desnog i levog političkog polja, pa su onda oni koji se predstavljaju kao antifašisti dobacivali parole: "Ustaše i četnici zajedno ste bežali", dok su drugi uzvikivali: "Novi Sad antiantifa grad", aludirajući na pokret Antifa, koji širom planete, uglavnom, pravi haos.

RASPLET! Evo ko je najveći gubitnik Elite!

Sedma sezona popularnog rijalitija "Elita" završena je sinoć. Na imanje se u septembru uselilo njih 56, a kroz Belu kuću tokom trajanja programa prošetalo ih je skoro 80. Skandali, veze, razvodi i teške životne priče obeležili su i ovu sezonu, ali i još jednom pokazali šta su takmičari sve spremni da urade zarad što boljeg plasmana. Mnogi od njih su postali miljenici publike upravo zbog  ponašanja, odnosno toga kako su se pokazali, ali ima i onih koji su gotovo ceo život dali na tacni i bili spremni sve da stave na kocku, ali su ipak izašli kao najveći gubitnici. Jedna od takvih u ovoj sezoni "Elite" je Anđela Šparavalo, koje se porodica odrekla zbog njene veze sa ženom, ali ne zaostaju mnogo za njom ni Matora, Janjuš i Ša, koji su se iz sezone u sezonu brukali i pokazivali ono najgore o sebi.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 14. jul 2024. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading