KURTI POSLAO TERORISTU DA NAPRAVI HAOS U SRBIJI! Kod Loznice Alabanac pucao u policajce! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

19.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

KURTI POSLAO TERORISTU DA NAPRAVI HAOS U SRBIJI! Kod Loznice Alabanac pucao u policajce! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Profimedia, Facebook

Srpski telegraf u izdanju za petak 19. jul donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

KURTI POSLAO TERORISTU DA NAPRAVI HAOS U SRBIJI!

Policajac iz stanice granične policije Trbušnica Nikola Krsmanović (34) ubijen je juče oko jedan sat posle ponoći, a njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) teško je ranjen prilikom kontrole sumnjivog vozila u Lipničkom šoru kod Loznice. Na patrolu MUP pucao je Faton Hajrizi, osuđeni terorista UČK, koji je navodno pobegao iz zatvora na Kosmetu 6. jula. Terorista je posle napada pod okriljem mraka nestao.

Druga osoba koja je bila s njim u automobilu uhapšena je.
VUČIĆ JE, KAO TRAMP, SLOBODARSKI LIDER!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svoju državu uvek stavlja na prvo mesto i jedan je od onih koji i tu državu i svet vodi ka miru. On ne želi da svoju zemlju uništi sukobima i ratom.

Ovo priznanje predsedniku Srbije uputio je pred hiljadama ljudi senator Ron Džonson na Republikanskoj nacionalnoj konvencije u Milvokiju u američkoj saveznoj državi Viskonsin. To je, kako bi se narodskije reklo, Trampova konvencija i on joj je i prisustvovao kao kandidat za novi mandat u Beloj kući.
BUKTI RAT PORODICA JOVANOVIĆ I ALEKSIĆ

Iako su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša po izlasku iz "Elite" celoj naciji pokazali da je njihova ljubav ipak opstala, uprkos svim spekulacijama da će se napolju zauvek rastati, pravi problem su tek usledili.Naime, Mione se cela njena porodica odriče zbog veze s reperom, koju ona ne želi da prekine uprkos svim pritiscima svojih najbližih i po cenu da izgubi svaki kontakt s njima. Miona je priznala da joj je najteže da izgladi odnos s majkom, kojoj se od samog starta ne dopada ćerkin izbor, kao ni činjenica da je njihova mezimica pogazila obećanje koje je dala majki i baki da neće imati odnose u rijalitiju, a Ša je njihovu tajnu javno odao.

Foto: Republika.rs

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 19. jul

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading